Βασίλης Μπισμπίκης: Ο τρυφερός μπαμπάς «λιώνει» με δύο φωτογραφίες του γιου του – «Σπλάχνο μου»
10:56 - 26/07/2022
Ο Βασίλης Μπισμπίκης κρύβει μέσα του τεράστια αποθέματα τρυφερότητας σε ό,τι αφορά τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Ο 9χρονος είναι ο λόγος που χαμογελά, ένας αληθινός θησαυρός στη ζωή του. Καθώς ο ηθοποιός επιθυμεί να κρατά χαμηλούς […]
The post Βασίλης Μπισμπίκης: Ο τρυφερός μπαμπάς «λιώνει» με δύο φωτογραφίες του γιου του – «Σπλάχνο μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Μπισμπίκης: Περήφανος για τον γιο του - «Σπλάχνο μου»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για το αυστηρό του ύφος στην υποκριτική, ενώ έχει ξεχωρίσει και μέσα από κάποιους ρόλους «κακών».
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Βασίλης Μπισμπίκης περήφανος για τον γιο του: «Σπλάχνο μου»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για το αυστηρό του ύφος στην υποκριτική, ενώ έχει ξεχωρίσει και μέσα […]
The post Ο Βασίλης Μπισμπίκης περήφανος για τον γιο του: «Σπλάχνο μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr