Ιωάννης Στρατάκης: «Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου»
12:40 - 26/07/2022
Στο επίκεντρο έντονης αρνητικής κριτικής βρέθηκε ο μουσικός Ιωάννης Στρατάκης, εξαιτίας της εμφάνισής του με βερμούδα και σαγιονάρες στο Προεδρικό […]
The post Ιωάννης Στρατάκης: «Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννης Στρατάκης: «Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου»
«Είχα ενός πολύ καλού μου φίλου τον γάμο μία ημέρα πριν, η γιορτή συνεχίστηκε μετά στην παραλία»
Διαβάστε το στο news.grΙωάννης Στρατάκης: «Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο με τη βερμούδα και τη σαγιονάρα»
Ο Ιωάννης Στρατάκης μίλησε για την εμφάνιση του με βερμούδα και σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Διαβάστε το στο neolaia.grΙωάννης Στρατάκης: "Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου"
"Είχα ενός πολύ καλού μου φίλου τον γάμο μία ημέρα πριν, η γιορτή συνεχίστηκε μετά στην παραλία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr