Ιδού το καυτό πανάκριβο αυτοκίνητο του Μητροπολίτη

08:32 - 15/01/2020

Ο Κύκκου & Τηλλυρίας επέλεξε μια Mercedes-Benz S63 AMG με 612 ίππους για να κυκλοφορεί κοντά στο ποίμνιό του! Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media ήταν αρκετή για να φανεί ότι το «πορεύεσθε σεμνά και ταπεινά» δεν ισχύει ενίοτε για κάποιους ιεράρχες. Στην περίπτωση του Μητροπολίτη Κύκκου & Τηλλυρίας Νικηφόρου στην Κύπρο, δεν ισχύει καθόλου αν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Aν είναι δυνατόν! Δείτε πόσο κοστίζει το αυτοκίνητο του Μητροπολίτη Κύκκου (ΦΩΤΟ)

Εντύπωση προκαλεί το αυτοκίνητο που επέλεξε να χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας στην Κύπρο. Η Mercedes-Benz S63 AMG, 612 ίππων, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 300 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να αναπτύξει μέχρι και 250 χιλιόμετρα την ώρα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εφοδιάζεται με 4λιτρο V8 BiTurbo κινητήρα απόδοσης 612 αλόγων, […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ιδού το καυτό πανάκριβο αυτοκίνητο του Μητροπολίτη

Lamianow.gr Ιδού το καυτό πανάκριβο αυτοκίνητο του Μητροπολίτη Ο Κύκκου & Τηλλυρίας επέλεξε μια Mercedes-Benz S63 AMG με 612 ίππους για να κυκλοφορεί κοντά στο ποίμνιό του! Ιδού το καυτό πανάκριβο αυτοκίνητο του Μητροπολίτη Lamianow Lamianow

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή