Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το Your Face Sounds Familiar: Θα παντρέψω την πολιτική με την τέχνη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το YFSF και την Ευρωβουλή
Απάντηση στα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του “Your face sounds familiar”, δίνει με επίσημη ανακοίνωση του, ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης.
“Στα πολλά δημοσιεύματα και στα σχόλια για την συμμετοχή μου στην κριτική επιτροπή του Υour Face Sound Familiar (YFSF), υποχρεώνομαι εκ της θέσης μου να τοποθετηθώ” σημειώνει χαρακτηριστικά στην αρχή της ανακοίνωσης του”.
“Δεν υπάρχει θέμα καταρχήν ασυμβίβαστου από τον Kανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για παράδειγμα, 530 από τους 751 Ευρωβουλευτές της παρούσης θητείας ασκούν παράλληλες δραστηριότητες. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι και συνάδελφοι μου, δηλαδή ηθοποιοί. Να υπεν
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το YFSF και την Ευρωβουλή
Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ώρες για το γεγονός πως ο Αλέξης Γεωργούλης θα βρεθεί εκ νέου στην […]
The post Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το YFSF και την Ευρωβουλή appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓεωργούλης για το YFSF: «Παντρεύω την πολιτική με την τέχνη»
Αλέξης Γεωργούλης για ακόμη μία φορά βρίσκεται στο προσκήνιο, αυτή την φορά λόγω της συμμετοχής του σε τηλεοπτικό σόου ενώ είναι ευρωβουλευτής. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1:«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr