Λουτσέσκου: «Αν ψάχνετε τον υπέυθυνο εγώ είμαι»
22:56 - 28/07/2022
Στις αιτίες που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στον αποψινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό αναφέρθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην πρώτη του τοποθέτηση του. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τα δύο αυτά παιχνίδια. Ήμασταν πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι ότι κάτι πήγε στραβά την τελευταία εβδομάδα. Κάναμε πολλά λάθη και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουτσέσκου: Αν θέλετε να βρείτε κάποιον υπεύθυνο για τον αποκλεισμό, αυτός είμαι εγώ!
O προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας...
Διαβάστε το στο ZouglaΤο πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου: «Αν ψάχνετε υπεύθυνο, αυτός είμαι εγώ»
Ο Ραζβάν Λουτσέκου ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.
Διαβάστε το στο Λουτσέσκου: «Αν ψάχνετε υπεύθυνο, αυτός είμαι εγώ»
Λουτσέσκου: «Αν ψάχνετε υπεύθυνο, αυτός είμαι εγώ»
29/07/2022
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λέφσκι, όπως και μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στην απογοήτευση που υπάρχει σε όλο το σύλλογο από τον αποκλεισμό του από τους Βούλγαρους
"Eίναι αλήθεια ότι μας κόστισε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Η διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών ήταν πολύ μικρή στην προετοιμασία. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Ήξερα για αυτή την περίπτωση, την ένιωσα. Όταν αλλάζεις πολλούς παίκτες και φέρνεις αρκετούς νέους μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο
Πρέπει να αναλύσουμε τι γίνεται, να δώσουμε χρόνο και να δούμε μέρα με τη μέρα τι συμβαίνει,
Διαβάστε το στο filathlos.gr