Συγκλονιστικό ξέσπασμα νεαρής στο Twitter, κατηγορεί για βιασμό διεθνή παίκτη της Άρσεναλ! (ΦΩΤΟ)
23:54 - 28/07/2022
Συγκλονιστικό ξέσπασμα νεαρής στο Twitter, κατηγορεί για βιασμό διεθνή παίκτη της Άρσεναλ! (ΦΩΤΟ)
28/07/2022
Λίγες μόλις εβδομάδες μετά από την ανακοίνωση της Βρετανικής Αστυνομίας για την σύλληψη 29χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορήθηκε για δύο βιασμούς, νεαρή ξέσπασε σήμερα στο Twitter με screenshots από συνομιλίες και φωτογραφίες από πρόσφατο ταξίδι της με διεθνή παίκτη της Άρσεναλ, τον οποίο κατηγορεί, μεταξύ άλλων, για βιασμό.
"Κάλεσα τους δικηγόρους μου και τους ενημέρωσα ότι θα εκνευριστούν μαζί μου. Ας πάει στο διάολο η συμφωνία. Έχω το διαβατήριό μου, δεν έχω ρούχα μαζί μου, αλλά θα παραγγείλω κάμποσα. Θα κλείσω ένα ξενοδοχείο σε κάποιο ζεστό μέρος
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρσεναλ: Συγκλονιστικό ξέσπασμα νεαρής κοπέλας, κατηγορεί για βιασμό διεθνή παίκτη των Gunners
Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις νεαρής κοπέλας στο Twitter, η οποία ξεσκεπάζει διεθνή παίκτη της Άρσεναλ και τον κατηγορεί για βιασμό!
Διαβάστε το στο Απίστευτη καταγγελία για βιασμό νεαρής κοπέλας από διεθνή παίκτη της Άρσεναλ
Ακόμη μια περίπτωση βιασμού συγκλονίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της από διεθνή παίκτη της Άρσεναλ.
The post Απίστευτη καταγγελία για βιασμό νεαρής κοπέλας από διεθνή παίκτη της Άρσεναλ appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr