Το ανερχόμενο sex symbol Sydney Sweeney λέει ότι δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τα λεφτά που βγάζει

11:22 - 29/07/2022

Το να πρωταγωνιστήσεις σε μια επιτυχημένη σειρά του HBO, δεν σημαίνει ότι μπορείς να σταματάς να εργάζεσαι και να κάνεις τη ζωή ενός ροκ σταρ, όπως πολλοί νομίζουν, υποστηρίζει η σταρ του «Euphoria» Sydney Sweeney. Το ανερχόμενο sex symbol αποκάλυψε ότι το «πορτοφόλι» της δεν είναι και τόσο γεμάτο ώστε να κάνει ένα διάλειμμα 6 μηνών για να απολαύσει μία πλούσια ζωή και πως δυσκολεύεται με την αποπληρωμή των λογαριασμών. «Αν ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα έξι μηνών, δεν έχω εισόδημα για να το καλύψω», είπε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter. «Δεν έχω κάποιον να με υποστηρίζει, δεν έχω κανέναν στον οποίο μπορώ να στηριχθώ, να πληρώσω τους λογαριασμούς μου ή να καλέσω για βοήθεια» υπογράμμισε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας