Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος για διαφήμιση με προϊόντα αδυνατίσματος με φωτογραφία του
16:08 - 29/07/2022
Την οργή του άλλοτε υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσε μια διαφήμιση με δική του φωτογραφία, που κυκλοφορεί στα social media, με στόχο την προώθηση προϊόντων αδυνατίσματος.Την οργή του άλλοτε υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσε μια διαφήμιση με δική του φωτογραφία, που κυκλοφορεί στα social media, με στόχο την προώθηση προϊόντων αδυνατίσματος.Η διαφήμιση αυτή που δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην πρόεδρο των ΑΝΕΛ, τον ανάγκασε να προβεί σε ανάρτηση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπου προειδοποίησε τους […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θύμα απάτης ο Πάνος Καμμένος: «Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος»!
Θύμα απάτης καταγγέλλει ότι έπεσε ο Πάνος Καμμένος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο Twitter. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει πως άγνωστοι χρησιμοποιούσαν το όνομα του για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξή του, έχει πει πως έχασε πολλά κιλά κάνοντας επέμβαση στο στομάχι του. «Κάποιοι απατεώνες ... Περισσότερα
To άρθρο Θύμα απάτης ο Πάνος Καμμένος: «Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Θύμα απάτης ο Πάνος Καμμένος: "Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος"
Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει πως άγνωστοι χρησιμοποιούσαν το όνομά του για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘύμα απάτης ο Πάνος Καμμένος – Χρησιμοποιούν το όνομά μου για να πουλήσουν μαϊμού προϊόντα αδυνατίσματος
Θύμα απάτης φέρεται να έπεσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αγνωστοι χρησιμοποιώντας το όνομά του προωθούσαν προϊόντα αδυνατίσματος. Προφανώς θέλησαν να εκμεταλλευτούν την εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερικών του εμφάνιση τα τελευταία χρόνια με την απώλεια πολλών κιλών. Ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είχε ερωτηθεί σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ΑΝΤ1 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈξαλλος ο Πάνος Καμμένος: Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος
Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απάτης. Όπως αποκάλυψε μέσω του σχετικού ποστ, κάποιοι απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά του για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος προτρέπει τους διαδικτυακούς του φίλους (και όχι μόνο) να μην παρασυρθούν. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε παλαιότερη συνέντευξή […]
The post Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος: Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr