Πάνος Καμμένος: Χρησιμοποιούν το όνομά μου για να πουλήσουν μαϊμού προϊόντα αδυνατίσματος

17:04 - 29/07/2022

Θύμα απάτης φέρεται να έπεσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος καθώς άγνωστοι χρησιμοποιώντας το όνομά του προωθούσαν προϊόντα αδυνατίσματος. Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός μέσω των social media. «Κάποιοι απατεώνες χρησιμοποιούν στα social media το όνομα μου φωτό και προφίλ για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος με τα οποία δεν έχω καμμία σχέση είναι μαϊμού μην παρασυρθεί κανένας και κάνετε report», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στο Twitter. πηγη-protothema.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Π. Καμμένος: «Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος»

Ο πρώην υπουργός, Πάνος Καμμένος, ενημέρωσε με ανάρτησή του...

Διαβάστε το στο Zougla

Πάνος Καμμένος: «Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει πως άγνωστοι χρησιμοποιούσαν το όνομα του για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος. Να σημειωθεί ότι […] The post Πάνος Καμμένος: «Χρησιμοποιούν το όνομα μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος: Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απάτης. Όπως αποκάλυψε μέσω του σχετικού ποστ, κάποιοι απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά του για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος προτρέπει τους διαδικτυακούς του φίλους (και όχι μόνο) να μην παρασυρθούν. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε παλαιότερη συνέντευξή […] The post Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος: Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά μου για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής