Guardian: Στη Λιβύη 2.000 Σύροι μισθοφόροι που στηρίζονται από την Τουρκία

11:10 - 15/01/2020

Σε 2.000 ανεβάζει αποκλειστικό δημοσίευμα του Guardian τον αριθμό των Σύρων μαχητών που έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη και ανήκουν στον Συριακό Εθνικό Στρατό ο οποίος χρηματοδοτείται από την Τουρκία. Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται πηγές σε Λιβύη, Τουρκία και Συρία οι οποίες αναφέρουν ότι στις 24 Δεκεμβρίου έφυγαν από τη Συρία 300 μαχητές τους οποίους ακολούθησαν... Διαβάστε περισσότερα The post Guardian: Στη Λιβύη 2.000 Σύροι μισθοφόροι που στηρίζονται από την Τουρκία appeared first on Pentapostagma.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pentapostagma.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη Λιβύη 2.000 Σύροι μαχητές που στηρίζονται από την Τουρκία

Περίπου  2.000 ανεβάζει Σύροι μαχητές έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη και ανήκουν στον Συριακό Εθνικό Στρατό  που χρηματοδοτείται από την Τουρκία αποκαλύπτει ο Guardian.

Διαβάστε το στο in.gr

Guardian: 2.000 Σύροι μαχητές φτάνουν στη Λιβύη από την Τουρκία

Δύο χιλιάδες Σύροι μαχητές έχουν ταξιδέψει από την Τουρκία, ή πρόκειται να φτάσουν σύντομα, για να πολεμήσουν στα πεδία μάχης της Λιβύης, σύμφωνα με συριακές πηγές και στις τρεις χώρες, που επικαλείται η Βρετανική εφημερίδα Guardian σε αποκλειστικό της δημοσίευμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για μία πρωτοφανή εξέλιξη, η οποία απειλεί να περιπλέξει ακόμα… Read more » The post Guardian: 2.000 Σύροι μαχητές φτάνουν στη Λιβύη από την Τουρκία appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Guardian: 2.000 Σύροι μαχητές φτάνουν στη Λιβύη από την Τουρκία

Η Τουρκία πληρώνει ακόμη τα έξοδα περίθαλψης τραυματισμένων μαχητών και της μεταφοράς των νεκρών στη Συρία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Guardian: Στη Λιβύη 2.000 Σύροι μισθοφόροι που στηρίζονται από την Τουρκία

Σε 2.000 ανεβάζει αποκλειστικό δημοσίευμα του Guardian τον αριθμό των Σύρων μαχητών που έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη και ανήκουν στον Συριακό Εθνικό Στρατό ο οποίος χρηματοδοτείται από την Τουρκία. Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται πηγές σε Λιβύη, Τουρκία και Συρία οι οποίες αναφέρουν ότι στις 24 Δεκεμβρίου έφυγαν από τη Συρία... The post Guardian: Στη Λιβύη 2.000 Σύροι μισθοφόροι που στηρίζονται από την Τουρκία appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Guardian: Στη Λιβύη 2.000 Σύροι μαχητές που στηρίζονται από την Τουρκία

Περίπου 2.000 Σύροι μαχητές έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη και ανήκουν στον Συριακό Εθνικό Στρατό που χρηματοδοτείται από την Τουρκία αποκαλύπτει ο Guardian. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας που επικαλείται πηγές σε Λιβύη, Τουρκία και Συρία, αναφέρουν ότι στις 24 Δεκεμβρίου έφυγαν από τη Συρία 300 μαχητές τους οποίους ακολούθησαν πέντε ημέρες αργότερα, 350 […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Guardian: Η Τουρκία στέλνει στη Λιβύη 2.000 ισλαμιστές μισθοφόρους από την Συρία

Σύμφωνα με τον Guardian οι ισλαμιστές μισθοφόροι παίρνουν 2.000 δολάρια το μήνα και έλαβαν την υπόσχεση να αποκτήσουν τουρκική υπηκοότητα. The post Guardian: Η Τουρκία στέλνει στη Λιβύη 2.000 ισλαμιστές μισθοφόρους από την Συρία appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Guardian: Στη Λιβύη 2.000 Σύροι μισθοφόροι που στηρίζονται από την Τουρκία

Σε 2.000 ανεβάζει αποκλειστικό δημοσίευμα του Guardian τον αριθμό των Σύρων μαχητών που έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη και...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Στη Λιβύη 2.000 Σύροι μαχητές που στηρίζονται από την Τουρκία σύμφωνα με τον Guardian

Περίπου 2.000 ανεβάζει Σύροι μαχητές έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη και ανήκουν στον Συριακό Εθνικό Στρατό που χρηματοδοτείται από την Τουρκία αποκαλύπτει ο Guardian.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pentapostagma.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ετήσια έκθεση Ισραηλινού στρατού: «Εχθρός μας η Τουρκία» – «Προκαλεί την Ελλάδα»

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Σπαρακτικές στιγμές, η μητέρα δεν άφηνε από την αγκαλιά της το νεκρό 2 ετών παιδί της

Κατερίνη,1931: Γαϊδούρα γέννησε οκτάποδο κατσικάκι! (εικόνα)

Νέα συσκευή διατηρεί το ήπαρ προς μεταμόσχευση για επτά ημέρες

Υπόθεση Novartis: Η Ράικου κατήγγειλε εκβιασμό και συμβόλαιο θανάτου

ΔΙ.ΑΣ: Διπλασιάζονται οι μηχανές, 100 ομάδες στο κέντρο της Αθήνας