Τσάβι για Μέσι: «Αν τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι»!
10:12 - 30/07/2022
Την επιθυμία του να δει ξανά τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου του κυριακάτικου (31/7) φιλικού αγώνα με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», και άλλοτε συμπαίκτης του Αργεντινού σούπερ σταρ, Τσάβι! Ο 42χρονος κόουτς, ο οποίος δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για την απόκτηση […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσάβι για Μέσι: «Αν τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι»!
Ο Τσάβι επιθυμεί την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και φροντίζει να εκφράζει την επιθυμία του με κάθε ευκαιρία. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα θέλει να δει και πάλι τον Μέσι στους Καταλανούς, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του κυριακάτικου (31/7) φιλικού αγώνα με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Υπενθυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε ... Περισσότερα
To άρθρο Τσάβι για Μέσι: «Αν τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τσάβι για Μέσι: «Αν τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι»!
Ο Τσάβι ρωτήθηκε για την προοπτική να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας -σε όλους του τόνους- ότι εύχεται ο χρόνος του Αργεντινού στον σύλλογο να μην έχει τελειώσει!
The post Τσάβι για Μέσι: «Αν τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι»! appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr«Βόμβα» Τσάβι: Αν θέλω πίσω τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι!
Ο 42χρονος κόουτς, ο οποίος δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Κουντέ και τη μέχρι τώρα παρουσία του Λεβαντόφσκι, απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι εύχεται ο χρόνος του Μέσι στον σύλλογο να μην έχει τελειώσει.
Διαβάστε το στο real.grΤσάβι: «Θέλω τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, του αξίζει μια δεύτερη θητεία!»
Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, παρότι παραδέχθηκε ότι θα ήθελε τον Λιονέλ Μέσι υπό τις οδηγίες του θύμισε ότι δεν είναι θέμα της παρούσης, αφού έχει συμβόλαιο, αλλά τόνισε ότι του αξίζει μια δεύτερη θητεία στους Καταλανούς.
Διαβάστε το στο fosonline.gr