Ιωάννης Στρατάκης για την εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Το μετάνιωσα – Δυο άτομα απείλησαν όταν θα με δείρουν»

11:28 - 30/07/2022

O Ιωάννης Στρατάκης ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βιολιστές και µέλος της Εθνικής Συµφωνικής Ορχήστρας της To άρθρο Ιωάννης Στρατάκης για την εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Το μετάνιωσα – Δυο άτομα απείλησαν όταν θα με δείρουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Στρατάκης: Δύο άτομα με απείλησαν ότι θα με δείρουν

Ο Ιωάννης Στρατάκης απαντά για την εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο. O Ιωάννης Στρατάκης ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο της εβδομάδας που πέρασε, αφού η φωτογραφία του µε τη βερµούδα και τις σαγιονάρες στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου έγινε viral. «Πρωτοείδα τι γίνεται τη Δευτέρα το πρωί. Κοιτώντας το e-mail µου, είδα στο Τwitter τη φωτογραφία ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννης Στρατάκης: Δύο άτομα με απείλησαν ότι θα με δείρουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιωάννης Στρατάκης για την εμφάνιση στο Προεδρικό: «Μετάνιωσα για αυτήν όταν μπήκαν οι τσολιάδες της Φρουράς

O Ιωάννης Στρατάκης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βιολιστές και µέλος της Εθνικής Συµφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, συζητήθηκε πολύ για την εμφάνιση με την βερµούδα και τις σαγιονάρες στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.O Ιωάννης Στρατάκης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βιολιστές και µέλος της Εθνικής Συµφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, συζητήθηκε πολύ για την εμφάνιση με την βερµούδα και τις σαγιονάρες στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.«Πρωτοείδα τι γίνεται τη Δευτέρα το πρωί. Κοιτώντας το e-mail µου, είδα στο Τwitter τη φωτογραφία µου να επαναλαμβάνεται µε κάθε είδους σχόλια. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

O Ιωάννης Στρατάκης για την εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Δύο άτομα με απείλησαν ότι θα με δείρουν»

O Ιωάννης Στρατάκης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βιολιστές και µέλος της Εθνικής Συµφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, ήταν αναμφισβήτητα το […] The post O Ιωάννης Στρατάκης για την εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Δύο άτομα με απείλησαν ότι θα με δείρουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιωάννης Στρατάκης: Τι είπε για την εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο – «Δύο άτομα µε απειλούσαν ότι θα µε δείρουν»

Ο Ιωάννης Στρατάκης, Έλληνας βιολιστής και μέλος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, μίλησε για την εμφάνισή του με βερμούδα και σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και τις αντιδράσεις μίας μερίδας κόσμου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Shay Mitchell: Υιοθέτησε την πιο μοντέρνα version του Y2K makeup look που είναι ιδανικό για την επόμενη βραδινή σου έξοδο

Συνταγή για σαλάτα με πλιγούρι και αβοκάντο

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές με τη Ν.Δ.

Χριστίνα Μήλιου: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της τραγουδίστριας από τον σύντροφό της

Απασφάλισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Τους ανθρώπους μας τους στηρίζουμε όταν όλοι τους χτυπάνε»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»