Απάντησε θετικά η UEFA στην ΕΠΟ για την αποδέσμευση 12 εκατ. ευρώ

19:08 - 31/07/2022

Απάντησε θετικά η UEFA στην ΕΠΟ για την αποδέσμευση 12 εκατ. ευρώ 31/07/2022 Συνάντηση με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος. Η UEFA απάντησε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ για αποδέσμευση των 12 εκατ. ευρώ που έχει παρακρατήσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία από τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα τρία τελευταία χρόνια. Αναλυτικά, η ανακοίνωση «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν και του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής του τμήματος Εθνικών Ομάδων της ΟΥΕΦΑ κ. Ζόραν Λάκοβιτς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ζητή

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απάντησε θετικά η UEFA στην ΕΠΟ για την αποδέσμευση 12.000.000 ευρώ

Συνάντηση με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος. Η UEFA απάντησε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ για αποδέσμευση των 12 εκατ. ευρώ που έχει παρακρατήσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία από τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα τρία τελευταία χρόνια. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν και του προέδρου της ΕΠΟ κ. […] The post Απάντησε θετικά η UEFA στην ΕΠΟ για την αποδέσμευση 12.000.000 ευρώ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Απάντησε θετικά η UEFA στην ΕΠΟ για την αποδέσμευση 12 εκατ. ευρώ

O Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και συμφώνησαν για την αποδέσμευση 12 εκατ. ευρώ που έχει παρακρατήσει από την ΕΠΟ η UEFA. Συνάντηση με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος. Η UEFA απάντησε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ για αποδέσμευση των 12 εκατ. ευρώ που έχει παρακρατήσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία από τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα […] The post Απάντησε θετικά η UEFA στην ΕΠΟ για την αποδέσμευση 12 εκατ. ευρώ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»