Αυστρία: Οι θετικοί στον κορονοϊό δεν θα υποχρεώνονται σε καραντίνα

00:14 - 02/08/2022

Σε ισχύ τέθηκε από χθες, Δευτέρα (1/8), στην Αυστρία, η κατάργηση της υποχρέωσης απομόνωσης των ατόμων που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό. Η καραντίνα αντικαθίσταται στο εξής από την υποχρέωση χρήσης προστατευτικής μάσκας τύπου FFP-2. Από χθες, λοιπόν, όποιος βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό δεν είναι πλέον υποχρεωμένος να μείνει σε καραντίνα εφόσον δεν αισθάνεται άρρωστος, ενώ θα πρέπει να φορά προστατευτική μάσκα τύπου FFP-2. Όταν βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο και μπορεί να τηρήσει απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων από άλλα άτομα, η χρήση μάσκας είναι προαιρετική. Η προσέλευση στην εργασία παρά το θετικό τεστ επιτρέπεται μόνο σε επαγγέλματα όπου μπορούν να τηρηθούν αποστάσεις και να χρησιμοπο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Κορονοϊός: Θετική η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Και μου το είπε η μάνα μου: μη φιλιέσαι ακόμα, παιδί μου»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας