Νίκος Τζανάκης στο iatropedia.gr: Τέλη Αυγούστου η αποκλιμάκωση στα νοσοκομεία “αν δεν έχουμε πρόβλημα με τα πανηγύρια…”

06:34 - 02/08/2022

Συνεχίζεται η πίεση στο ΕΣΥ, παρά την αργή αποκλιμάκωση της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού, με τα κρούσματα Covid να υποχωρούν σταδιακά. Οι νέες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία αυξήθηκαν περαιτέρω κατά 10% αυτήν την εβδομάδα, κυρίως στις απλές κλίνες Covid, καθώς δεν πιέζονται οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. “Ανάσα ανακούφισης”, ωστόσο, δεν θα πάρει το σύστημα Υγείας πριν από τα τέλη Αυγούστου, όπως δηλώνει στο iatropedia.gr ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης. The post Νίκος Τζανάκης στο iatropedia.gr: Τέλη Αυγούστου η αποκλιμάκωση στα νοσοκομεία “αν δεν έχουμε πρόβλημα με τα πανηγύρια…” appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Τζανάκης: Ανάσα στα νοσοκομεία τέλη Αυγούστου «αν δεν έχουμε πρόβλημα από τα πανηγύρια»

Αργά αλλά σταθερά υποχωρούν τα κρούσματα κορονοϊού, ενώ την ίδια ώρα η πίεση στο ΕΣΥ αυξάνεται. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία αυξήθηκαν κατά 10% αυτήν την εβδομάδα κυρίως στις απλές κλίνες Covid. Οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων εξακολουθούν να μην πιέζονται από τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, ωστόσο ο καθηγητής ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Τζανάκης: Ανάσα στα νοσοκομεία τέλη Αυγούστου «αν δεν έχουμε πρόβλημα από τα πανηγύρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζανάκης: «Ανάσα στα νοσοκομεία τέλη Αυγούστου αν δεν έχουμε πρόβλημα από τα πανηγύρια»

“Αν κυλήσουν όλα καλά και δεν έχουμε ανατροπές στη διάρκεια του Αυγούστου, νομίζω ότι μετά τις 20 με 25 Αυγούστου θα έχουμε μια σχετική ύφεση που μπορεί να είναι ορατή και στο σύστημα Υγείας. Αν όλα πάνε καλά και δεν συμβούν τεράστιες μεταδοτικότητες με όλα αυτά τα πανηγύρια και όλα αυτά που προβλέπεται να ζήσουμε μέσα στον Αύγουστο”, εξηγεί και προσθέτει πως ακόμη κι αν πέσουν τα κρούσματα, θα παραμείνουν σε υψηλούς αριθμούς. Το άρθρο Τζανάκης: «Ανάσα στα νοσοκομεία τέλη Αυγούστου αν δεν έχουμε πρόβλημα από τα πανηγύρια» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

5 τρόποι να ξανακάνουμε το φαγητό απόλαυση

Αντιρυτιδικά καλαμάκια; Μα κάνουν τα καλαμάκια ρυτίδες;

Αιμοσφαιρινοπάθειες: Καινοτόμες θεραπείες ανοίγουν νέους ορίζοντες

Μία ένεση κεταμίνης μετά τον τοκετό μπορεί να μειώσει την επιλόχεια κατάθλιψη κατά 75% [μελέτη]

Απίστευτο σκάνδαλο έρχεται στο φως στη Βρετανία: Χρησιμοποιούσαν παιδιά ως πειραματόζωα

8 βασικά δεδομένα που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε για το συκώτι μας