Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι επιχείρησαν να αρπάξουν το 20 μηνών μωρό της

09:28 - 02/08/2022

Απόπειρα αρπαγής μωρού καταγγέλλει μητέρα στο ΒόλοΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητέρα στον Βόλο καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να απαγάγουν το 20 μηνών μωρό της

Στην καταγγελία ότι βρίσκονταν για βόλτα στο πάρκο του Ελικοδρομίου της Νέας Ιωνίας Βόλου όταν γυναίκα Ρομά προσπάθησε να της πάρει το 20μηνών μωρό της, το οποίο έτρεχε δίπλα της στο πάρκο, προχωρά μια μητέρα. Η καταγγελία έγινε στην διαδικτυακή ομάδα «Μαμάδες» και σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, την απόπειρά αρπαγής του μωρού την κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες Δευτέρα, ενώ το περιστατικό συνέβη την προχθές Κυριακή στις 9 το βράδυ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Για το περιστατικό δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ενώ η μητέρα αναφέρει: «Το παιδί μου έτρεχε δίπλα μου στο πάρκο, όταν μια γυναίκα ρομά το άρπαξε στα χέρια της. Αντέδρασα έντονα και της είπα να το αφήσει αμέσως. Τρόμαξα π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να απαγάγουν το 20 μηνών μωρό της

Μητέρα που ήταν για βόλτα στο πάρκο του Ελικοδρομίου της Νέας Ιωνίας στο Βόλο, καταγγέλλει ότι γυναίκα Ρομά προσπάθησε να πάρει το 20 μηνών μωρό της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταγγελία έγινε στη διαδικτυακή ομάδα «Μαμάδες» και σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, την απόπειρα αρπαγής του μωρού την κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες Δευτέρα, ενώ […] The post Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να απαγάγουν το 20 μηνών μωρό της appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να αρπάξουν το μωρό της

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας μητέρας για την απόπειρα αρπαγής του μωρού της, μόλις 20 μηνών, από γυναίκα Ρομά στο πάρκο του Ελικοδρομίου Νέας Ιωνίας στον Βόλο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι επιχείρησαν να απαγάγουν το 20μηνών μωρό της

Για το περιστατικό δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία

Διαβάστε το στο news.gr

Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να απαγάγουν το 20 μηνών μωρό της

Μητέρα που ήταν για βόλτα στο πάρκο του Ελικοδρομίου της Νέας Ιωνίας στο Βόλο, καταγγέλλει ότι γυναίκα Ρομά προσπάθησε να πάρει το 20 μηνών μωρό της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταγγελία έγινε στη διαδικτυακή ομάδα «Μαμάδες» και σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, την απόπειρα αρπαγής του μωρού την κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες Δευτέρα, ενώ το περιστατικό συνέβη προχθές, Κυριακή στις 9 το βράδυ. Για το περιστατικό δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ενώ η μητέρα αναφέρει: «Το παιδί μου έτρεχε δίπλα μου στο πάρκο, όταν μια γυναίκα ρομά το άρπαξε στα χέρια της. Αντέδρασα έντονα και της είπα να το αφήσει αμέσως. Τρόμαξα πραγματικά. Το πήρα και πήγα προς το γήπεδο του μπάσκετ λίγο πιο πά

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μητέρα καταγγέλλει ότι μία Ρομά, προσπάθησε να αρπάξει το 20 μηνών μωρό της!

Την ώρα που εκείνο έπαιζε αμέριμνο σε παιδική χαρά!

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι επιχείρησαν να απαγάγουν το 20 μηνών μωρό της

Για το περιστατικό δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι επιχείρησαν να αρπάξουν το 20 μηνών μωρό της

«Μια γυναίκα Ρομά το άρπαξε στα χέρια της»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες