Κόντρα Παπανώτα – Γκαγκάκη για Γεωργούλη! “Το θεωρώ προσβλητικό”!
14:09 - 15/01/2020
Ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην επιτροπή του YFSF και η απόφασή του αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, λόγω των […]
The post Κόντρα Παπανώτα – Γκαγκάκη για Γεωργούλη! “Το θεωρώ προσβλητικό”! appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόντρα Παπανώτα – Γκαγκάκη για Γεωργούλη: Το θεωρώ προσβλητικό (βίντεο)
Ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην επιτροπή του YFSF και η απόφασή του αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, λόγω των υποχρεώσεων του στην Ευρωβουλή.
Διαβάστε το στο Κόντρα Παπανώτα – Γκαγκάκη για Γεωργούλη! "Το θεωρώ προσβλητικό"!
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη, να είναι στην επιτροπή του YFSF, λόγω των υποχρεώσεων του στην Ευρωβουλή.
Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και οι τόνοι ανέβηκαν πολύ. Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κατερίνα Γκαγκάκη διαφώνησαν ιδιαίτερα έντονα.
Δ.Π.: Ο ίδιος μόνος του λέει στους χιλιάδες ψηφοφόρους του λέει ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει η Ευρωβουλή, εμένα με ενδιαφέρει να είμαι εδώ και να κάνω… Και δεν με νοιάζει για τον ίδιο που τρώει τα βέλη. Με νοιάζει που μια ολόκληρη παράταξη διασύρεται γι’ αυτή της την επιλογή.
Κ.Γ.: Σοβαρολογείς τώρα; Σοβαρολογείς ότι διασύρεται μια παράταξη επειδή ένας άνθρωπος επέλεξε… Το θεωρώ αδιανόητο!
Διαβάστε το στο thestival.gr