Λευτέρης Πετρούνιας: «Σήμερα κλείνω ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου»
15:40 - 02/08/2022
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που ο Λευτέρης Πετρούνιας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στους […]
The post Λευτέρης Πετρούνιας: «Σήμερα κλείνω ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Πετρούνιας: «Σήμερα κλείνω ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου»
Μια ξεχωριστή ανάρτηση καλημέρισε τους διαδικτυακούς τους φίλους το πρωί της Τρίτης 2/8 ο Λευτέρης Πετρούνιας.
To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: «Σήμερα κλείνω ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛευτέρης Πετρούνιας: «Ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου!»
Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε για ακόμα μια φορά υπερήφανη την Ελλάδα σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Ο Ολυμπιονίκης, σαν σήμερα, βρισκόταν στο Τόκιο, εκεί όπου στον τελικό των κρίκων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν θα ξεχάσει εκείνη την […]
The post Λευτέρης Πετρούνιας: «Ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου!» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr