Μ. Συρεγγέλα: Δεν υπάρχουν «στρατόπεδα» στον αγώνα κατά της βίας

18:06 - 02/08/2022

Για τα φαινόμενα βίας που παρατηρούνται στη χώρα μας ειδικά το τελευταίο διάστημα, τα οποία δυστυχώς καταλήγουν σε δολοφονίες, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναικοκτονίες – Συρεγγέλα: Δεν υπάρχουν στρατόπεδα παρά μόνο ένας στόχος η εξάλειψη της βίας

Αναφερόμενη στα περιστατικά βίας και τις γυναικοκτονίες που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγονται τα ζητήματα της ισότητας των φύλων δήλωσε ότι «τα φαινόμενα της δολοφονίας γυναικών είναι προφανώς καταδικαστέα και προκαλούν θλίψη σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»… «Ωστόσο για ακόμα μία φορά, ... Περισσότερα To άρθρο Γυναικοκτονίες – Συρεγγέλα: Δεν υπάρχουν στρατόπεδα παρά μόνο ένας στόχος η εξάλειψη της βίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μ. Συρεγγέλα: Δεν υπάρχουν στρατόπεδα παρά μόνο ένας στόχος, η εξάλειψη της βίας

Αναφερόμενη στα περιστατικά βίας και τις δολοφονίες γυναικών...

Διαβάστε το στο Zougla

Μαρία Συρεγγέλα: Δεν υπάρχουν στρατόπεδα παρά μόνο ένας στόχος, η εξάλειψη της βίας

Σχετικά με τις γυναικοκτονίες των τελευταίων ημερών, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα αναφέρει σε δήλωσή της: «Τα φαινόμενα της δολοφονίας γυναικών είναι προφανώς καταδικαστέα και προκαλούν θλίψη σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. Ωστόσο για ακόμα μία φορά δυστυχώς παρατηρούμε με λύπη την εργαλειοποίηση δολοφονιών για καθαρά μικροκομματικές σκοπιμότητες. Την αλήθεια όμως αποτυπώνουν Το άρθρο Μαρία Συρεγγέλα: Δεν υπάρχουν στρατόπεδα παρά μόνο ένας στόχος, η εξάλειψη της βίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μ. Συρεγγέλα για γυναικοκτονίες: Δεν υπάρχουν στρατόπεδα παρά μόνο ένας στόχος, η εξάλειψη της βίας 

Αναφερόμενη στα περιστατικά βίας και τις γυναικοκτονίες που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγονται τα ζητήματα της ισότητας των φύλων δήλωσε ότι «τα φαινόμενα της δολοφονίας γυναικών είναι προφανώς καταδικαστέα και προκαλούν θλίψη σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ωστόσο για ακόμα μία φορά, δυστυχώς, παρατηρούμε με λύπη την εργαλειοποίηση δολοφονιών για καθαρά μικροκομματικές σκοπιμότητες». Όπως υπογράμμισε η κυρία Συρεγγέλα «την αλήθεια όμως αποτυπώνουν μόνο οι αριθμοί και οι αριθμοί λένε πως από τα 44 συμβουλευτικά κέντρα του δικτύου δομών της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενεια

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Jerusalem Post: Επισήμως, το Ισραήλ δεν θα αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στο Ιράν «για στρατηγικούς λόγους»

Ισραηλινό πλήγμα στο Ιράν: «Γνωρίζαμε, αλλά δεν το εγκρίναμε», λένε οι ΗΠΑ

IELKA: Super market prices almost unchanged in March

Wall: Απώλειες S&P 500 και Nasdaq για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση

Η ανώτερη Μπριζ έσβησε το όνειρο του ΠΑΟΚ

Ιρλανδία: Οι οικογένειες των θυμάτων μιας πυρκαγιάς σε κλαμπ δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια