Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για βρέφος 18 ωρών - Πώς διευκολύνθηκε η μεταφορά του

22:26 - 02/08/2022

Ένα νεογνό, μόλις 18 ώρες μετά τη γέννησή του σε ιδιωτική κλινική στη Βέροια, χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα για ιατρική υποστήριξη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για βρέφος 18 ωρών – Μεταφέρθηκε από τη Βέροια

Διαγνώστηκε με αναπνευστική δυσχέρεια

Διαβάστε το στο in.gr

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για βρέφος 18 ωρών – Μεταφέρθηκε από τη Βέροια

«Γέφυρα ζωής» από άντρες της Αστυνομίας σήμερα το απόγευμα, λίγα λεπτά πριν από τις 5:00 μ.μ., προκειμένου ένα βρέφος μόλις λίγων ωρών να μεταφερθεί από ιδιωτική κλινική της Βέροιας, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, το βρέφος μόλις 18 ωρών διαγνώστηκε με αναπνευστική δυσχέρεια. Δυνάμεις της Αστυνομίας άνοιξαν τον δρόμο προκειμένου το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει άμεσα στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης. Το βρέφος χρειάζεται υποστήριξη από οξυγόνο και νοσηλεύεται στη Nεογνολογική Kλινική του Ιπποκρατείου, δίχως ωστόσο να έχει διασωληνωθεί. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βέροια: «Γέφυρα ζωής» για βρέφος 18 ωρών – Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο

«Γέφυρα ζωής» από άντρες της Αστυνομίας σήμερα το απόγευμα, λίγα λεπτά πριν από τις 5:00 μ.μ., προκειμένου ένα βρέφος μόλις λίγων ωρών να μεταφερθεί από ιδιωτική κλινική της Βέροιας, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, το βρέφος μόλις 18 ωρών διαγνώστηκε με αναπνευστική δυσχέρεια. Δυνάμεις της Αστυνομίας άνοιξαν τον δρόμο προκειμένου το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να […] Το άρθρο Βέροια: «Γέφυρα ζωής» για βρέφος 18 ωρών – Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν

Γιατί το πετρέλαιο δεν «φοβάται» και τόσο τη σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ

Οι ροζ πύργοι πλάσματος που αποκάλυψε η ηλιακή έκλειψη

Λευκός Οίκος: Το Ιράν μας ενημέρωσε αλλά δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό

Π. Μενεξόπουλος στο Naftempotiki TV: Είμαστε η πρώτη επιχείρηση στη βόρεια Ελλάδα που ασχολήθηκε με την επεξεργασία αμύγδαλου