Τραγωδία σε τροχαίο: Έστριψε να φωτογραφήσει και σκότωσε ένα 34χρονο

22:44 - 02/08/2022

Ένας ακόμη νεκρός. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος στην ματωμένη λίστα του θανάτου των Ελληνικών δρόμων. Πόσοι ακόμη; Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρων Πύργου. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο κ. Κασιμάτη τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας […] Το άρθρο Τραγωδία σε τροχαίο: Έστριψε να φωτογραφήσει και σκότωσε ένα 34χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων - Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σαντορίνη: Έστριψε για να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε έναν 34χρονο

Τη ζωή του έχασε ένας 34χρονος οδηγός μηχανής το μεσημέρι της Τρίτης στην Σαντορίνη, καθώς ενεπλάκη σε σφοδρότατο τροχαίο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα neasantorinis.gr, το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν τουρίστας που οδηγούσε όχημα τύπου buggy (γουρούνα με μεταλλική οροφή) και κινούνταν στην ευθεία Φηρών – Πύργου άλλαξε ξαφνικά πορεία στρίβοντας αριστερά, πιθανότατα για να φωτογραφίσει ... Περισσότερα To άρθρο Σαντορίνη: Έστριψε για να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε έναν 34χρονο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την Καλντέρα και σκότωσε έναν 34χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο νησί της Σαντορίνης στην...

Διαβάστε το στο Zougla

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε 34χρονο

Ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων αυτές τις ημέρες

Διαβάστε το στο in.gr

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε 34χρονο

Ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων αυτές τις ημέρες

Διαβάστε το στο tovima

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο νέο

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρών Πύργου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστoσελίδας cyclades24.gr, τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες την καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας και να τραυματίσει αρκετά βαριά έναν ακόμα νέο παιδί. Πρόκειται για ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων αυτές τις ημέρες.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την Καλντέρα και σκότωσε 34χρονο

Ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων. Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 34χρονο άνδρα νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02/08) στη Σαντορίνη, στην ευθεία Φηρων-Πύργου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.gr, τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες […] The post Τραγωδία στη Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την Καλντέρα και σκότωσε 34χρονο appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε το στο Newsauto.gr

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 34χρονο άνδρα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρών Πύργου. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ένας τουρίστας που οδηγούσε μία γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας για να βγάλει φωτογραφίες την Καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει έναν νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας και […] Το άρθρο Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Τραγωδία σημειώθηκε στηη Σαντορίνη με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) στην ευθεία Φηρών Πύργου.Τραγωδία σημειώθηκε στηη Σαντορίνη με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) στην ευθεία Φηρών Πύργου.Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστoσελίδας cyclades24.gr, τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες την καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Έστριψε για να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε έναν 34χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρών Πύργου. Σύμφωνα με το cyclades24, τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες τη καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα νεαρό οδηγό και να […] The post Τραγωδία στη Σαντορίνη: Έστριψε για να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε έναν 34χρονο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τραγωδία στην Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφίσει την καλντέρα και σκότωσε έναν 34χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02/08) στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρων-Πύργου.

Διαβάστε το στο real.gr

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Τουρίστας οδηγός έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες τη καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα νεαρό οδηγό.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02/08) στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρων-Πύργου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 2 Αυγούστου, στη Σαντορίνη, με θύμα έναν 34χρονο άνδρα. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Τραυματίστηκε ακόμη ένα άτομο

Διαβάστε το στο news.gr

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε 34χρονο

Ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων αυτές τις ημέρες Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 34χρονο νεαρό άνδρα νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρών Πύργου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστoσελίδας cyclades24.gr, τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες την καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας και να τραυματίσει αρκετά βαριά έναν ακόμα νέο παιδί. Πρόκειται για ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων αυτές τις η

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σοκ στην Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε έναν 34χρονο! (φωτό)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 2 Αυγούστου, στη Σαντορίνη, με θύμα έναν 34χρονο άνδρα. Σύμφωνα με το cyclades24.gr το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην ευθεία Φηρών Πύργου. Ένας τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες την καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σαντορίνη: Οδηγός γουρούνας έστριψε να βγάλει φωτογραφία και σκότωσε 34χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 34χρονο νεαρό άνδρα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρων Πύργου.Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες τη καλντερα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα νεαρό οδηγό και να […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σαντορίνη: Οδηγός γουρούνας έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε 34χρονο

Στην ευθεία Φηρών Πύργου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα-Παρέσυρε και σκότωσε 34χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) στο νησί της Σαντορίνης στην ευθεία Φηρών - Πύργου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας cyclades24, τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες την καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει έναν 34χρονο οδηγό μοτοσικλέτας και να τραυματίσει αρκετά βαριά έναν ακόμα νέο παιδί. Πρόκειται για ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στους δρόμους των νησιών των Κυκλάδων αυτές τις ημέρες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρεβενά: Πέθανε αιφνιδίως βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός εργάτη στο λιμάνι-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Τουρίστας παρέσυρε και σκότωσε 34χρονο

Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και το σκότωσεΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά