H Κατερίνα Λέχου εντυπωσιάζει στην παραλία με το κατακόκκινο μπικίνι της

10:02 - 03/08/2022

Παρέα με τη σκυλίτσα της.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λέχου: Ανέμελη φωτογραφία με κόκκινο μπικίνι στην παραλία

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου κάνει διακοπές με το σκύλο της και με το… τρίτο πρόσωπο, τον σύντροφό της που διατηρούν αρκετά χρόνια σχέση. Η Κατερίνα Λέχου, ξέγνοιστη από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, και το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμά της, κάνει διακοπές μαζί με το σκύλο της και το «τρίτο πρόσωπο», όπως λέει η ίδια στη ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Λέχου: Ανέμελη φωτογραφία με κόκκινο μπικίνι στην παραλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κατερίνα Λέχου: Εντυπωσιακή με μικροσκοπικό μπικίνι

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κατερίνα Λέχου, αυτή την περίοδο. Η ηθοποιός μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, ωστόσο που και που μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της. Χωρίς να αναφέρει το πού βρίσκεται, η Κατερίνα Λέχου παίζει ανέμελη και χαμογελαστή μέσα στο κόκκινο triangle μπικίνι της, το οποίο ταιριάζει άψογα στη […] Το άρθρο Κατερίνα Λέχου: Εντυπωσιακή με μικροσκοπικό μπικίνι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Λέχου: Ανέμελη στην παραλία απολαμβάνει τις διακοπές της (ΦΩΤΟ)

ΟΑύγουστος, ο πιο ζεστός, νοσταλγικός και ταυτόχρονα fun μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ και αρκετοί ήταν οι celebrities που τον υποδέχτηκαν με τα μαγιό τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Λέχου. Η Κατερίνα Λέχου, η οποία όπως μας έχει αποδείξει στο παρελθόν αγαπάει πολύ τις βουτιές στη θάλασσα, αλλά και τα παιχνίδια σε αυτήν με τη σκυλίτσα της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία συνώνυμο της καλοκαιρινής ανεμελιάς. Η Κατερίνα Λέχου καλωσορίζει τον Αύγουστο με την πιο αυθόρμητη, καλοκαιρινή φωτογραφία Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός περπατάει κατά μήκος της αμμουδιάς, εκεί που σκάει το κύμα της θάλασσας, και χαμογελάει καθώς παίζει με τη

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Ο μεγάλος ύπνος

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα