Περιστέρι: «Η Νικολέτα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού και δεχόταν bullying», αποκαλύπτει συγκλονισμένος ο πατέρας της

21:46 - 03/08/2022

Η δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας έχει σοκάρει, καθώς βρήκε ασφυκτικό θάνατο στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με τον σύντροφό της να είναι ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα καθώς η αστυνομία δεν τον έχει εντοπίσει ακόμη. Ο πατέρας της 17χρονης, μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας το δράμα που είχε περάσει η κόρη του σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες. «Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει αρχικά ο πατέρας της Νικολέτας και αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι η κόρη του και ο μεγάλος του γιός πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία στο Περιστέρι: «Η Νικολέττα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού και δεχόταν bullying», αποκάλυψε ο πατέρας της

Είχαν βιάσει και τον 8χρονο αδελφό της - «Η Νικολέττα έφυγε για την Αθήνα έτσι ώστε «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της», τόνισε

Διαβάστε το στο

Περιστέρι: Η Νικολέτα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού – Ήρθε στην Αθήνα να φτιάξει τη ζωή της και δολοφονήθηκε

«Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται»

Διαβάστε το στο

Περιστέρι: Η Νικολέτα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού – Ήρθε στην Αθήνα να φτιάξει τη ζωή της και δολοφονήθηκε

«Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται»

Διαβάστε το στο tovima

Δολοφονία στο Περιστέρι: “Η Νικολέττα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού και δεχόταν bullying”, αποκάλυψε ο πατέρας της

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις, από τον πατέρα της, για τις στιγμές φρίκης που είχε ζήσει η άτυχη κοπέλα σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες. «Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από […] The post Δολοφονία στο Περιστέρι: “Η Νικολέττα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού και δεχόταν bullying”, αποκάλυψε ο πατέρας της appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Έγκλημα στο Περιστέρι: Σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα – «Η Νικολέττα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού και δεχόταν bullying»

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που έρχονται από τον πατέρα της της 17χρονης Νικολέττας, που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, για τις στιγμές φρίκης που είχε ζήσει η άτυχη κοπέλα σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες. «Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το άρθρο Έγκλημα στο Περιστέρι: Σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα – «Η Νικολέττα σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού και δεχόταν bullying» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας