Συγκλονίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έχω ζήσει αυτό τον Γολγοθά σε ηλικία 12 ετών και ξέρω»

15:50 - 04/08/2022

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Μέσα σε όλα, […] The post Συγκλονίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έχω ζήσει αυτό τον Γολγοθά σε ηλικία 12 ετών και ξέρω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Ασημακόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: Έχω ζήσει αυτόν τον Γολγοθά - Δεν ζητούσα οίκτο

Διαβάστε το στο

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έχω ζήσει αυτό τον Γολγοθά σε ηλικία 12 ετών και ξέρω»

“Όλος αυτός ο πόνος που βίωσα με έκανε καλύτερο άνθρωπο καθώς εκτίμησα τη ζωή” εξομολογείται ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Μέσα σε όλα, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε από καρδιάς για την δύσκολη διαχείριση της απώλειας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έχω ζήσει αυτό τον Γολγοθά σε ηλικία 12 ετών και ξέρω»

"Όλος αυτός ο πόνος που βίωσα με έκανε καλύτερο άνθρωπο καθώς εκτίμησα τη ζωή" εξομολογείται ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Μέσα σε όλα, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε από καρδιάς για την δύσκολη διαχείριση της απώλειας του αδελφού του καθώς και την έμπρακτη στήριξη που δείχνει στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο. Το ποσό που κέρδισες από την παραμονή σου στο Survivor το μοίρασες σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο – μια πράξη η οποία δηλώνει τη μεγάλη αγάπη που έχεις για τα παιδιά. Εδώ πρέπει να πω ότι αυτό το είχα αποφασίσει πριν α

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο