Μάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του, κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε»
08:30 - 06/08/2022
Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, […]
The post Μάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του, κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυρά Σεφερλή κατά Λαζόπουλου: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του, κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε»
Για την δήλωση που είχε κάνει για τον ίδιο ο Λάκης Λαζόπουλος, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξη του στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.Για την δήλωση που είχε κάνει για τον ίδιο ο Λάκης Λαζόπουλος, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξη του στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει ούτε στο θέατρο ούτε κάπου αλλού», είχε πει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε»
Απάντηση στις δηλώσεις που είχε κάνει ο δημοφιλής ηθοποιός για τον κωμικό συνάδελφο του
Διαβάστε το στο news.grΈξαλλος ο Μάρκος Σεφερλής με τον Λάκη Λαζόπουλο! Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς;
Ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται ότι ανοίγει νέα κόντρα, αυτή τη φορά από τον Λάκη Λαζόπουλο.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr