Μάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του, κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε»

08:30 - 06/08/2022

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, […] The post Μάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του, κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυρά Σεφερλή κατά Λαζόπουλου: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του, κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε»

Για την δήλωση που είχε κάνει για τον ίδιο ο Λάκης Λαζόπουλος, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξη του στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.Για την δήλωση που είχε κάνει για τον ίδιο ο Λάκης Λαζόπουλος, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξη του στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει ούτε στο θέατρο ούτε κάπου αλλού», είχε πει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε»

Απάντηση στις δηλώσεις που είχε κάνει ο δημοφιλής ηθοποιός για τον κωμικό συνάδελφο του

Διαβάστε το στο news.gr

Έξαλλος ο Μάρκος Σεφερλής με τον Λάκη Λαζόπουλο! Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς;

Ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται ότι ανοίγει νέα κόντρα, αυτή τη φορά από τον Λάκη Λαζόπουλο. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο