Νίκος Μερτζάνης: Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο – Έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του
09:00 - 07/08/2022
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Μερτζάνης ενημέρωσε για την απώλεια της
To άρθρο Νίκος Μερτζάνης: Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο – Έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μερτζάνης: Βαρύ πένθος για τον γνωστό δημοσιογράφο – Πέθανε η σύζυγός του
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Διαβάστε το στο Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο Νίκο Μερτζάνη: Πέθανε η σύζυγός του
Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου, Νίκου Μερτζάνη, αφού έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Μαίρη. Τη θλιβερή...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒαρύ πένθος για τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Μερτζάνη – Πέθανε η σύζυγός του
Δύσκολες στιγμές περνά ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Μερτζάνης καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του.Δύσκολες στιγμές περνά ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Μερτζάνης καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του.Την είδηση έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η Μαίρη μου έφυγε χθες, για το μεγάλο ταξίδι. Πάλεψε με δύναμη, να μείνει κοντά μας, αλλά την νίκησε ο καρκίνος. Κατάφερε να κρατήσει την αξιοπρέπειά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μερτζάνης: Πένθος για τον δημοσιογράφο – «Η Μαίρη μου έφυγε χθες, για το μεγάλο ταξίδι»
Ο Νίκος Μερτζάνης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση της απώλειας της συζύγου του.Ο Νίκος Μερτζάνης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση της απώλειας της συζύγου του.Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, η σύζυγός του, Μαίρη, πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τον νικήσει. «Η Μαίρη μου έφυγε χθες, για το μεγάλο ταξίδι. Πάλεψε με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μερτζάνης: Πένθος για τον δημοσιογράφο – Έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του
Ο Νίκος Μερτζάνης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση της απώλειας της […]
The post Νίκος Μερτζάνης: Πένθος για τον δημοσιογράφο – Έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο, Νίκο Μερτζάνη – Πέθανε η σύζυγος του
Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο, Νίκο Μερτζάνη, καθώς η σύζυγός του πέθανε. Ο ίδιος έκανε γνωστή την μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του με ανάρτησή του στο Facebook. “Η Μαίρη μου έφυγε χθες, για το μεγάλο ταξίδι. Πάλεψε με δύναμη, να μείνει κοντά μας, αλλά την νίκησε ο καρκίνος. Κατάφερε να κρατήσει την αξιοπρέπειά της […]
Διαβάστε το στο irafina.gr