Ξεσπά ο Πύρρος Δήμας: «Είμαι Έλληνας, τι με ρωτάς και με ξαναρωτάς;»

16:10 - 07/08/2022

Στη θρυλική Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης «επέστρεψε» ο Πύρρος Δήμας παραχωρώντας μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town […] The post Ξεσπά ο Πύρρος Δήμας: «Είμαι Έλληνας, τι με ρωτάς και με ξαναρωτάς;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πύρρος Δήμας: «Τι με ρωτάς και με ξαναρωτάς αν είμαι Έλληνας;»

Αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του ο τετράκις ολυμπιονίκης της άρσης βαρών

Διαβάστε το στο

Πύρρος Δήμας: «Είμαι Έλληνας, τι με ρωτάς και με ξαναρωτάς;»

Πύρρος Δήμας: «Είχα μαζέψει μέσα μου τόσο πείσμα και πικρία μετά τα όσα είχα περάσει» Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Πύρρος Δήμας απασφαλίζει: «Είμαι Έλληνας, τι με ρωτάς και με ξαναρωτάς;»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας στο περιοδικό Down Town και στη δημοσιογράφο Αμάντα Φουντή. Μιλώντας για τις αξέχαστες στιγμές...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Το ξέσπασμα του Πύρρου Δήμα: «Είμαι Έλληνας, τι με ρωτάς και με ξαναρωτάς;»

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης «επέστρεψε» ο Πύρρος Δήμας παραχωρώντας μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Αμάντα Φουντή.Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης «επέστρεψε» ο Πύρρος Δήμας παραχωρώντας μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Αμάντα Φουντή.Μεταξύ άλλων, δε, αναφέρθηκε στην ατάκα «για την Ελλάδα» αλλά και τους… 37 σοκολατένιους πυραύλους που έφαγε στο Ολυμπιακό χωριό! Τι δεν ξεχνάς από τους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης; Δεν ξεχνάω όταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Πύρρος Δήμας απασφαλίζει: «Είμαι Έλληνας, τι με ρωτάς και με ξαναρωτάς;»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο To άρθρο Ο Πύρρος Δήμας απασφαλίζει: «Είμαι Έλληνας, τι με ρωτάς και με ξαναρωτάς;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο