Έρχεται ο «Μεγάλος Αδελφός» για το ιδιωτικό χρέος

06:28 - 09/08/2022

Κρατικό «Τειρεσία», με τη μορφή ανεξάρτητης Αρχής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης, που θα καταγράφει όλες τις οφειλές που έχουν τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις προς το Δημόσιο ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών όπως προβλέπει νομοσχέδιο που τέθηκε χθες (8/8) σε δημόσια διαβούλευση. Η Αρχή θα παρακολουθεί και θα καταγράφει όλα τα οικονομικά δεδομένα φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων από οφειλές προς την Εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις ΔΕΚΟ ακόμα και τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και θα παρακολουθεί την οικονομική τους συμπεριφορά. Στη συνέχεια θα αξιολογεί βάσει ενός συστήματος βαθμολόγησης εάν διαθέτουν το πιστοληπτικό προφίλ για ρυθμίσεις οφειλών και τη λήψη νέων δανείων. Η πιστοληπτική

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρχεται ο «Μεγάλος Αδελφός» για το ιδιωτικό χρέος – Πώς θα λειτουργεί

Κρατικό «Τειρεσία», με τη μορφή ανεξάρτητης Αρχής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης, που θα καταγράφει όλες τις οφειλές που έχουν τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις προς το Δημόσιο ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών όπως προβλέπει νομοσχέδιο που τέθηκε χθες (8/8) σε δημόσια διαβούλευση. Η Αρχή θα παρακολουθεί και θα καταγράφει όλα τα οικονομικά δεδομένα φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων από οφειλές προς την Εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις […] Το άρθρο Έρχεται ο «Μεγάλος Αδελφός» για το ιδιωτικό χρέος – Πώς θα λειτουργεί εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Έρχεται ο «Μεγάλος Αδελφός» για το ιδιωτικό χρέος – Πώς θα λειτουργεί

Κρατικό «Τειρεσία», με τη μορφή ανεξάρτητης Αρχής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης, που θα καταγράφει όλες τις οφειλές που έχουν τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις προς το Δημόσιο ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών όπως προβλέπει νομοσχέδιο που τέθηκε χθες (8/8) σε δημόσια διαβούλευση. Η Αρχή θα παρακολουθεί και θα καταγράφει όλα τα οικονομικά δεδομένα φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων από οφειλές […] The post Έρχεται ο «Μεγάλος Αδελφός» για το ιδιωτικό χρέος – Πώς θα λειτουργεί appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η ώρα των φορολογικών δηλώσεων : Επτά «κλειδιά» που ξεκλειδώνουν φοροεκπτώσεις

«Ένα φλιτζάνι καφέ και καινούργια παπούτσια»: Η έκπληξη που έρχεται από την Αλβανία

«Πικρά» φέτος το σοκολατένια αυγά – Αυξημένη σε σχέση με πέρυσι η τιμή τους

Ρώσος δημοσιογράφος σκοτώθηκε σε επίθεση με drone στη Ζαπορίζια

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/4/2024

Αποδοκίμασαν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο στον Βόλο – «Δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία»