Nissan Qashqai: Μπορεί να είναι ηλεκτρικό; (+video)

19:02 - 09/08/2022

Το νέο Qashqai e-POWER  θα προσφέρει στον οδηγό του  αυτή τη μοναδική αίσθηση στιγμιαίας και γραμμικής επιτάχυνσης της ηλεκτροκίνησης, σε συνδυασμό με μια απολαυστική οδηγική εμπειρία, χωρίς  την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα. Είναι η ιδανική μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση,  ειδικά για όσους διανύουν μεγάλες αποστάσεις. H τεχνολογία e-Power, προσφέρει στον οδηγό όλα τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού […] The post Nissan Qashqai: Μπορεί να είναι ηλεκτρικό; (+video) appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsauto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Nissan Qashqai: Μπορεί να είναι ηλεκτρικό; (+video)

Το νέο Qashqai e-POWER  θα προσφέρει στον οδηγό του  αυτή τη μοναδική αίσθηση στιγμιαίας και γραμμικής επιτάχυνσης της ηλεκτροκίνησης, σε συνδυασμό με μια απολαυστική οδηγική εμπειρία, χωρίς  την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μπορεί ένα Qashqai να είναι ηλεκτρικό;

Την απάντηση έρχεται να δώσει το βίντεο της Nissan, για τον τρόπο λειτουργίας της αποκλειστικής  τεχνολογίας e-POWER, η οποία προσφέρει στον οδηγό όλα τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού οχήματος, χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης της μπαταρίας σε πρίζα! Η τεχνολογία πρόωσης e-POWER αποτελείται από μια μπαταρία υψηλών επιδόσεων που συμπληρώνεται από έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα μεταβλητής συμπίεσης ... Περισσότερα To άρθρο Μπορεί ένα Qashqai να είναι ηλεκτρικό; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsauto.gr

Δοκιμή: VW Tiguan 1.5 TSI DSG 150 PS

Έρχονται πρόστιμα για 2,8 εκατομμύρια Έλληνες…

Εντυπωσιακή η παρουσία της Kosmocar – Skoda στο L’Etape Greece by Tour de France

Και drones στην υπηρεσία του ΟΣΕ!

Επιχείρηση «σκούπα» στην Αττική

Συγκριτική δοκιμή: Opel Corsa 1.2T 100 PS vs VW Polo 1.0 TSI 95 PS