Συρία: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση τουρκικού drone

19:24 - 09/08/2022

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε επίθεση τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους σε πόλη της βορειοανατολικής Συρίας που ελέγχεται από τους Κούρδους, ανακοίνωσε συριακή μη κυβερνητική οργάνωση. Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος είχε στόχο “ανθρώπους που εργάζονται για λογαριασμό της ημιαυτόνομης κουρδικής αρχής καθώς έσκαβαν χαντάκια κοντά σε νοσοκομείο στο Καμισλί”, δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου […] Το άρθρο Συρία: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση τουρκικού drone εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συρία: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από επίθεση τουρκικού drone

Το μη επανδρωμένο τουρκικό αεροσκάφος είχε στόχο «ανθρώπους που εργάζονται για λογαριασμό της ημιαυτόνομης κουρδικής αρχής»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συρία: Τέσσερις νεκροί μετά από επίθεση τουρκικού drone σε πόλη που ελέγχεται από Κούρδους

Τέσσερα θύματα από επίθεση τουρκικού drone σε πόλη της βορειοανατολικής Συρίας  βρήκαν τραγικό θάνατο σήμερα (09.08.2022). Πρόκειται για μια πόλη της Συρίας που ελέγχεται από τους Κούρδους και την επίθεση ανακοίνωσε σήμερα μια συριακή, μη κυβερνητική οργάνωση. Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος είχε στόχο «ανθρώπους που εργάζονται για λογαριασμό της ημιαυτόνομης κουρδικής αρχής καθώς έσκαβαν χαντάκια ... Περισσότερα To άρθρο Συρία: Τέσσερις νεκροί μετά από επίθεση τουρκικού drone σε πόλη που ελέγχεται από Κούρδους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συρία: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση τουρκικού drone στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε επίθεση τουρκικού

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Συρία: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση τουρκικού drone στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας

Συρία: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση τουρκικού drone στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας ekomninou Tue, 09/08/2022 - 23:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Συρία: Νεκροί από επίθεση τουρκικού drone

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από επίθεση τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους σε πόλη της βορειοανατολικής Συρίας που ελέγχεται από τους Κούρδους, όπως καταγγέλλουν κουρδικές πηγές και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Συρία: Τέσσερις νεκροί μετά από επίθεση τουρκικού drone σε πόλη που ελέγχεται από Κούρδους

Τέσσερα θύματα από επίθεση τουρκικού drone σε πόλη της βορειοανατολικής Συρίας βρήκαν τραγικό θάνατο σήμερα (09.08.2022). Πρόκειται για μια πόλη της Συρίας που ελέγχεται από τους Κούρδους και την επίθεση ανακοίνωσε σήμερα μια συριακή, μη κυβερνητική οργάνωση. Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος είχε στόχο «ανθρώπους που εργάζονται για λογαριασμό της ημιαυτόνομης κουρδικής αρχής καθώς έσκαβαν χαντάκια […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Συρία: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση τουρκικού drone στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε επίθεση τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους σε πόλη της βορειοανατολικής Συρίας που ελέγχεται από τους Κούρδους, ανακοίνωσε συριακή μη κυβερνητική οργάνωση. Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος είχε στόχο "ανθρώπους που εργάζονται για λογαριασμό της ημιαυτόνομης κουρδικής αρχής καθώς έσκαβαν χαντάκια κοντά σε νοσοκομείο στο Καμισλί", δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν. "Τουλάχιστον τέσσερις μεταξύ αυτών είναι νεκροί", πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι το νοσοκομείο βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, όπου οι Κούρδοι έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας τους από τότε που η Άγκυρα απείλησε να πρα

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη