Πειραιάς: Φωτιά στον προαύλιο χώρο της Ελαΐς

22:04 - 09/08/2022

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Πειραιώς.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πειραιάς: Έσβησε η φωτιά στον προαύλιο χώρο εργοστασίου

Έσβησε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Πειραιώς. Συγκεκριμένα η φωτιά είχε εκδηλωθεί στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου Ελαΐς και έκαιγε ξύλινες παλέτες και απορρίμματα. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ συνδρομή παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ. To άρθρο Πειραιάς: Έσβησε η φωτιά στον προαύλιο χώρο εργοστασίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πειραιάς: Κατασβέστηκε η φωτιά στον προαύλιο χώρο εργοστασίου

Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Πειραιώς, καθώς οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κινητοποιήθηκαν αμέσως, κατάφεραν να την σβήσουν προτού προλάβει να λάβει διαστάσεις.. Συγκεκριμένα η φωτιά είχε εκδηλωθεί στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου «Ελαΐς» και έκαιγε ξύλινες παλέτες και απορρίμματα. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ συνδρομή παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πειραιάς: Φωτιά στον προαύλιο χώρο της ΕΛΑΪΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Πειραιώς.Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Πειραιώς.Συγκεκριμένα η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου Ελαΐς και καίει παλέτες και απορρίμματα. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Ο Έλον Μασκ σε «demon mode» βυθίζει την Tesla στο χάος

Χαμηλές ταχύτητες στα έργα των ΣΔΙΤ

ΕΕΑ: Συνεδρίαση του ΔΣ παρουσία του Ν. Παπαθανάση για την χρηματοδότηση των μικρομεσαίων

Πώς η Ευρώπη έχασε τον πόλεμο των λιμανιών

Π. Τσακλόγλου: Μετά το 2027 θα επανεξεταστούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

Ελληνοτουρκικά: Ποιοι θα συμμετέχουν στις αντιπροσωπείες κατά την αυριανή συνάντηση για τα ΜΟΕ