«Γιατί μου έκοψαν το χέρι;»: ο 15χρονος Θοδωρής που χτυπήθηκε σοβαρά από μεθυσμένο οδηγό ταχυπλόου

13:42 - 11/08/2022

Ο 15χρονος Θοδωρής Βασιλικός που κτυπήθηκε από το ταχύπλοο, 16 μέτρα από την ακτή στην περιοχή “Της Γριάς το πήδημα” στην Άνδρο, είναι αθλητής του Nαυτικού Ομίλου Άνδρου. Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Σύμφωνα με το cyclades24.gr ξεκίνησε μικρός από τα Optimist και τα τελευταία χρόνια μεταπήδησε φυσιολογικά στα Laser4,7 (Ilca4) με […] The post «Γιατί μου έκοψαν το χέρι;»: ο 15χρονος Θοδωρής που χτυπήθηκε σοβαρά από μεθυσμένο οδηγό ταχυπλόου appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Γιατί μου έκοψαν το χέρι;»: ο 15χρονος Θοδωρής που χτυπήθηκε σοβαρά από μεθυσμένο οδηγό ταχυπλόου

Ο 15χρονος Θοδωρής Βασιλικός που κτυπήθηκε από το ταχύπλοο, 16 μέτρα από την ακτή στην περιοχή [...] The post «Γιατί μου έκοψαν το χέρι;»: ο 15χρονος Θοδωρής που χτυπήθηκε σοβαρά από μεθυσμένο οδηγό ταχυπλόου appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Καταγράφηκε σε βίντεο σκυλίτσα που πήγε το μικρό της σε κλινική για βοήθεια

Πώς να βελτιώσετε την απόδοση του κλιματιστικού στο αυτοκίνητό σας

Άτομο που ταυτίζεται με σκύλο δημιούργησε χώρο για ανθρώπους με αντίστοιχες τάσεις

Τι σημαίνει πραγματικά ο όρος «τοξική αρρενωπότητα» και γιατί συζητιέται τόσο

Προβλήματα στο μπεκ ψεκασμού καυσίμου: Συχνά σημάδια για να τα αναγνωρίσετε

Πώς να ξαναχτίσετε τις οικογενειακές σχέσεις μετά από μια σύγκρουση