Μεσσήνη: Τα δραματικά λεπτά της 49χρονης που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

21:04 - 11/08/2022

Κρυμμένος στις φυλλωσιές, ξημερώματα, ο 50χρονος άνδρας παραφύλαγε την πρώην σύζυγό του στο σκοτάδι για να της ρίξει καυστικό υγρό. […] The post Μεσσήνη: Τα δραματικά λεπτά της 49χρονης που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Υπάρχει ακόμα κίνδυνος να χάσει την όρασή της» η 49χρονη που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη

Μάχη δίνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να σώσουν την όραση της 49χρονης, που είναι το θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της στην Μεσσήνη. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει κατηγορηματικά ότι σκοπός ότι ο δράστης είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Η 49χρονη που δέχθηκε την ... Περισσότερα To άρθρο «Υπάρχει ακόμα κίνδυνος να χάσει την όρασή της» η 49χρονη που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μεσσήνη: Τα πρώτα λόγια της 49χρονης μετά την επίθεση

Μάχη για να σώσει την όρασή της δίνει η 49χρονη που δέχθηκε από τον πρώην σύζυγό της επίθεση με ακουαφόρτε στο πρόσωπο. Με αξιοπρέπεια και υπομονή δηλώνει στο MEGA «η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά»

Διαβάστε το στο tovima

Μεσσήνη: «Υπάρχει ακόμα κίνδυνος να χάσει την όρασή της» η 49χρονη που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό

Μάχη δίνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να σώσουν την όραση της 49χρονης, που είναι το θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της στην Μεσσήνη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μεσσήνη: Είχε σχεδιάσει την επίθεση με καυστικό υγρό στη 49χρονη

Μεσσήνη: Ζήλια, εμμονή και αποτυχημένες προσπάθειες επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του φαίνεται ότι «όπλισαν» τον 50χρονο δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η 49χρονη γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας και κινδυνεύει να χάσει την όραση από το δεξί της μάτι, μετά τα εγκαύματα […] Το άρθρο Μεσσήνη: Είχε σχεδιάσει την επίθεση με καυστικό υγρό στη 49χρονη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μεσσήνη: «Να μην συμβεί σε καμία γυναίκα» - Τα πρώτα λόγια της 49χρονης μετά την επίθεση με οξύ

«Με είχε φεσώσει» ισχυρίστηκε ο 50χρονος που έριξε οξύ στη πρώην σύζυγό του στη ΜεσσήνηΣοκάρει η νέα επίθεση σε γυναίκα με καυστικό υγρό, αυτήν τη φορά στη Μεσσήνη. Η 49χρονη, μητέρα έξι παιδιών, δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να σώσει την όρασή της. «Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά», δήλωσε στο Mega.  «Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου - τέταρτου βαθμού. Γίνεται εντατική θεραπεία. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες και υπάρχει σε εξέλιξη η συζήτηση εάν θα χρειαστεί η διακομιδή της σε τριτοβάθμιο νοσ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κορίτσια, να βρείτε έναν άντρα σαν τον Σπύρο»

Survivor: Έσβησε για πάντα την φλογίτσα της και αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στο δελτίο ειδήσεων νιώθω πολύ περισσότερο ο εαυτός μου»

Survivor – Τα πήρε άγρια και αποχώρησε: «Είναι ασέβεια προς το πρόσωπο μου»

MasterChef: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό και νευριασμένος δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο