Μεσσήνη - Επίθεση με καυστικό υγρό: «Δεν γνώριζα ποιος ήταν, μόνο ότι έπρεπε να γλιτώσω» λέει η 49χρονη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μεσσήνη - Επίθεση με καυστικό υγρό: «Καμιά γυναίκα να μην ζήσει κάτι τέτοιο» λέει η 49χρονη
Σοκαρισμένη παραμένει δύο 24ωρα μετά την επίθεση με καυστικό υγρό η 49χρονη μητέρα στη Μεσσήνη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ: «Δεν γνώριζα ποιος ήταν, μόνο ότι έπρεπε να γλιτώσω»
Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με οξύ στην 49χρονη στην Ανάληψη Μεσσηνίας. H 49χρονη περιγράφει την στιγμή που ο άγνωστος τότε άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της επιτίθεται πισώπλατα, φράζοντας το στόμα κ
Διαβάστε το στο lykavitos.grΕπίθεση με οξύ στη Μεσσήνη: «Δεν γνώριζα ποιος ήταν, μόνο ότι έπρεπε να γλιτώσω» (VIDEO)
Δύο 24ωρα μετά την αδιανόητη επίθεση με καυστικό υγρό η 49χρονη μιλά στον ΑΝΤ1. Περιγράφει την στιγμή που ο άγνωστος τότε άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της επιτίθεται πισώπλατα, φράζοντας το στόμα και την μύτη της με ένα πανί ποτισμένο με υδροχλωρικό οξύ.
«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη από το όλο σκηνικό. Το αίσθημα της επιβίωσης, να κατορθώσω να γλυτώσω, γιατί εκείνη την στιγμή δεν γνώριζα ποιος ήταν, ότι έπρεπε να γλυτώσω», περιγράφει η 49χρονη και συμπληρώνει:
«Δεν κατονόμασα εγώ τον πρώην σύζυγό μου. Δεν είπα ότι «αυτός είναι ο υπεύθυνος». Εγώ είπα αυτούς που γνώριζαν την ώρα που θα ξεκινούσα δουλειά και που δούλευα. Αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Έκανε τις έρευνες της και αποφάνθηκε ότι
Διαβάστε το στο grtimes.gr