Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Άφαντος παραμένει ο 29χρονος δράστης – Έρευνες σε τέσσερις νομούς

22:14 - 12/08/2022

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου, δεδομένης και της επιδείνωσης του καιρού στην περιοχή

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Συνελήφθη ο 29χρονος που φέρεται να δολοφόνησε τον πεθερό του

Εντοπίσθηκε πριν από λίγη ώρα από αστυνομικές δυνάμεις ο 29χρονος που φέρεται να δολοφόνησε τον 75χρονο πρώην πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου. Περισσότερα σε λίγο…  Το χρονικό της υπόθεσης Το έγκλημα συνέβη λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστροχώρι, μετά από άγριο καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου. Ο 75χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο. Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας πυροβόλησε δύο φορές και προς το μέρος της εν διαστάσει συζύγου του, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσει, την ώρα που στο σπίτι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 29χρονου φερόμενου ως δράστη - Τι είπε σε έναν βοσκό

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η σύλληψη του 29χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του στο Αστροχώρι στην ορεινή Άρτα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε πριν από λίγο και προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία ο 29χρονος που αναζητούσαν οι Αρχές για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 75χρονου πρώην πεθερού του που συνέβη την Πέμπτη (11/8) σε περιοχή της Άρτας. Περισσότερα σε λίγο… Το άρθρο Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Τα πρώτα λόγια του δράστη – Το απόγευμα στον εισαγγελέα

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Στην ασφάλεια της Άρτας, οδηγήθηκε στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου (13/8) ο 29χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και εξαφανίστηκε στο βουνό για να μην συλληφθεί. Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο στις 8:30 το πρωί την Αστυνομία στην Άρτα και […] Το άρθρο Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Τα πρώτα λόγια του δράστη – Το απόγευμα στον εισαγγελέα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Έγκλημα στην Άρτα: Στα χέρια των Αρχών ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος κάλεσε την αστυνομία και αποκάλυψε πού βρισκόταν κρυμμένος μετά το στυγερό έγκλημα στην Άρτα, με θύμα τον πεθερό του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Ο άνδρας το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του καθώς λίγες μέρες πριν είχαν εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο. Ζήτησε να πάρει το δίχρονο παιδί τους. Ακολούθησε έντονη συζήτηση με την 36χρονη. Πάνω στον καβγά έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον της αλλά αστόχησε. Η μητέρα πήρε το δίχρονο παιδί και εισήλθαν μέσα […] The post Έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Στρατιωτικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν εν πτήσει στη Μαλαισία – Δέκα νεκροί

Οργή του Ισραήλ με την έκθεση του ΟΗΕ – «Η Χαμάς έχει διεισδύσει τόσο βαθιά στην UNRWA»

Άσκηση «πυρηνικής αντεπίθεσης» εναντίον της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ επέβλεψε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Συγχαρητήρια Δένδια στην ομάδα Κ-19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης

Η Volvo χρησιμοποιεί βιοαέριο για να δημιουργήσει το πρώτο της κλιματικά ουδέτερο εργοστάσιο στην Κίνα

«Προς πεζοδρόμηση η Αγία Σοφίας», τονίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης