Έγκλημα στην Άρτα: «Ήταν η κακιά στιγμή» λέει ο φερόμενος δολοφόνος του πεθερού του

18:42 - 13/08/2022

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας.Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας.«Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπως μεταδίδει το arta2day.gr. Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στην Άρτα: "Προσπάθησε να με πνίξει μπροστά στο παιδί μας" - Σοκάρει η πρώην σύζυγος του 29χρονου

Η πρώην σύζυγος δηλώνει ότι ο 29χρονος έναν μήνα πριν σκοτώσει τον πατέρα της στην Άρτα, είχε προσπαθήσει να πνίξει την ίδια, μπροστά στο παιδί τους.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έγκλημα στην Άρτα: «Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα» λέει η πρώην σύζυγος του δολοφόνου

Αντικρουόμενες είναι οι καταθέσεις αφενός του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του στο σπίτι του στο Αστροχώρι Άρτας  και αφετέρου της πρώην συζύγου του. Ο 29χρονος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, δήλωσε εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή ότι είναι μετανιωμένος. Όπως είπε, δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν προσπάθησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό Το άρθρο Έγκλημα στην Άρτα: «Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα» λέει η πρώην σύζυγος του δολοφόνου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας