Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Ξέσπασε η Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα για το άθλημα»
21:12 - 13/08/2022
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έμεινε δύο φορές τέταρτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ρώμη, όντας ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη βαθμολόγησή της στο σόλο πρόγραμμά της.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευαγγελία Πλατανιώτη: Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ξέρω τι αξίζω
Στην τέταρτη θέση βρέθηκε δις η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ρώμη. Μέσα από τα social media, μάλιστα, η γοητευτική αθλήτρια που δύο μήνες πριν είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχληση της για τη βαθμολογία που έλαβε στο σόλο πρόγραμμά της. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευαγγελία Πλατανιώτη έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα κατηγορώντας ευθέως τους διοργανωτές για την εικόνα στην προσπάθειά της. «Ήρθα στη Ρώμη για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα.. Θέλω να πω μπράβο στην ο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠυρ και μανία η Ευαγγελία Πλατανιώτη – «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ξέρω τι αξίζω»
Στην τέταρτη θέση βρέθηκε δις η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ρώμη. Μέσα από […]
The post Πυρ και μανία η Ευαγγελία Πλατανιώτη – «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ξέρω τι αξίζω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠλατανιώτη για 4η θέση στο σόλο: «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα για το άθλημα»
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έμεινε δύο φορές τέταρτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ρώμη, ούσα ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη βαθμολόγησή της στο σόλο πρόγραμμά της.
Με μία ανάρτησή της στα social media, η Πλατανιώτη έκανε λόγο για “ντροπιαστικό αποτέλεσμα”, κατηγορώντας τους διοργανωτές και για την εικόνα στην προσπάθειά της.
Η ανάρτηση της Πλατανιώτη
«Ήρθα στη Ρώμη για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα..
Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα της Ισπανίας που ξέρει την αξία της και προτίμησαν να δώσουν προσοχή στον σημαντικότερο διαγωνισμό της χρονιάς… το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ας συγκρίνουμε..!
Εδώ είναι το 3ο και 4ο
Δυστυχώς ο καμέραμαν ξέχασε “κατ
Διαβάστε το στο grtimes.gr