Έγκλημα στην Άρτα: «Δεν κρυβόταν, σκεφτόταν να αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του
23:24 - 13/08/2022
Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star.Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star.Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. «Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έγκλημα στην Άρτα: «Δεν κρυβόταν, σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του
Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του - Τι λέει ο αδερφός του για τη συνομιλία τους πριν παραδοθεί στις Αρχές
Διαβάστε το στο Έγκλημα στην Άρτα: «Δεν κρυβόταν, σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του
Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Τι λέει ο αδερφός του για τη συνομιλία τους πριν παραδοθεί στις Αρχές
Διαβάστε το στο tanea.grΆγρια δολοφονία στην Άρτα: «Σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του
Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star. Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. «Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδοθώ. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως λέει ο ίδιος, πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο αδερφός του πριν φτάσει η αστυνομία. Εκεί, ο 29χρονος φέρεται να του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά επειδή σκεφτόταν να βάλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈγκλημα στην Άρτα: «Δεν κρυβόταν, σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του
Για τη συνομιλία που είχανε με τον 29χρονο δράστης του εγκλήματος στην Άρτα μίλησε ο αδερφός του.
Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΔολοφονία στην Άρτα: «Σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του
Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star.
Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.
«Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδοθώ. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως λέει ο ίδιος, πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο αδερφός του πριν φτάσει η αστυνομία. Εκεί, ο 29χρονος φέρεται να του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά επειδή σκεφτόταν να βάλει τ
Διαβάστε το στο lamianow.grΔολοφονία στην Άρτα: «Σκεφτόταν ν’αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του
Σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του
Διαβάστε το στο patrasevents.gr