Έγκλημα στην Άρτα: «Δεν κρυβόταν, σκεφτόταν να αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του

23:24 - 13/08/2022

Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star.Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star.Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. «Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στην Άρτα: «Δεν κρυβόταν, σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του

Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του - Τι λέει ο αδερφός του για τη συνομιλία τους πριν παραδοθεί στις Αρχές

Διαβάστε το στο

Έγκλημα στην Άρτα: «Δεν κρυβόταν, σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του

Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Τι λέει ο αδερφός του για τη συνομιλία τους πριν παραδοθεί στις Αρχές

Διαβάστε το στο tanea.gr

Άγρια δολοφονία στην Άρτα: «Σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του

Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star. Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. «Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδοθώ. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως λέει ο ίδιος, πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο αδερφός του πριν φτάσει η αστυνομία. Εκεί, ο 29χρονος φέρεται να του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά επειδή σκεφτόταν να βάλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Για τη συνομιλία που είχανε με τον 29χρονο δράστης του εγκλήματος στην Άρτα μίλησε ο αδερφός του. Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δολοφονία στην Άρτα: «Σκεφτόταν ν’ αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του

Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star. Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. «Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδοθώ. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως λέει ο ίδιος, πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο αδερφός του πριν φτάσει η αστυνομία. Εκεί, ο 29χρονος φέρεται να του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά επειδή σκεφτόταν να βάλει τ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δολοφονία στην Άρτα: «Σκεφτόταν ν’αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του

Σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας