Φωτιά στα Οινόφυτα - Διακόπηκαν δρομολόγια τρένων

13:24 - 14/08/2022

Φωτιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στα Οινόφυτα – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των τρένων

Οριοθετημένη είναι η φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Κινητοποιήθηκαν και συνεχίζουν να επιχειρούν για την κατάσβεση 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά σε βιομηχανική περιοχή και σε σπίτια στα Οινόφυτα, τα οποία όμως δεν απειλούνται. Επανήλθε η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή με εντολή του ΟΣΕ σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Hellenic Train ΑΕ. Ωστόσο αναμένονται καθυστερήσεις στα IC δρομολόγια και τις ανταποκρίσεις τους.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πυρκαγιά στα Οινόφυτα - Καίει κοντά σε βιομηχανική ζώνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στα Οινόφυτα που καίει κοντά σε βιομηχανική ζώνη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Φωτιά στα Οινόφυτα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική και ακυρώσεις δρομολογίων

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στον Δήμο Τανάγρας, στα Οινόφυτα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά καίει εν υπαίθρω, σε οικοπεδική έκταση. Δεν υπάρχει ενημέρωση ότι απειλούνται σπίτια ή άλλα κτίρια. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ο ΟΣΕ προχώρησε σε διακοπή Το άρθρο Φωτιά στα Οινόφυτα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική και ακυρώσεις δρομολογίων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Φωτιά στα Οινόφυτα: Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια των τρένων

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο η οποία είχε διακοπεί λόγω της φωτιάς στα Οινόφυτα. Λόγω της πυρκαγιάς, η αμαξοστοιχία IC 54 που ξεκίνησε από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη να σταματήσει στο σταθμό Αυλώνα, και αμαξοστοιχία IC53 που ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα σταμάτησε στο σταθμό της Θήβας. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Hellenic Train, κυκλοφορία έχει επανέλθει ωστόσο λόγω της διακοπής θα σημειωθούν καθυστερήσεις στα IC δρομολόγια και στις ανταποκρίσεις τους.  

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Έρχονται ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι - Οι περιοχές μπαίνουν στο «κόκκινο»

«Καρφιά» Αντώναρου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

Τι δείχνουν οι τάσεις στο πολιτικό σκηνικό ενόψει Ευρωεκλογών

Telegraph: Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει

Γιατί η Ευρώπη στριμώχνει την Τουρκία ικανοποιώντας τις θέσεις της Ελλάδας

Σαν σήμερα - 19 Απριλίου