Το FBI «διαψεύδει» τον Άλεκ Μπάλντουιν - Αυτός τράβηξε την σκανδάλη

18:48 - 14/08/2022

Η ανάλυση από το FBI στο όπλο το οποίο κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν και έριξε τη μοιραία σφαίρα που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς επιβεβαιώνει ότι δεν θα μπορούσε να είχε ρίξει σφαίρα χωρίς να τραβήξει κάποιος τη σκανδάλη.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άλλα λέει το FBI για τον Άλεκ Μπάλντουιν: Τράβηξε τη σκανδάλη...

Το ABC που επικαλείται την έκθεση του FBI για το τι συνέβη τη μοιραία μέρα που η 42χρονη Χάτσινς έπεσε νεκρή στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η έκθεση του FBI καίει τον Άλεκ Μπάλντουιν! Αυτός σκότωσε την Xαλίνα Χάτσινς

Σε έκθεση του το FBI επιβεβαιώνει ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν αυτός που τράβηξε την σκανδάλη στα γυρίσματα του «Rust» με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τη Xαλίνα Χάτσινς. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του FBI,που έφερε στο φως το ABC News, το μοιραίο όπλο «δεν θα μπορούσε να πυροδοτηθεί αν κάποιος δεν τραβούσε τη σκανδάλη». Το άρθρο Η έκθεση του FBI καίει τον Άλεκ Μπάλντουιν! Αυτός σκότωσε την Xαλίνα Χάτσινς εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια