Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο

18:50 - 14/08/2022

Αναστάτωση υπάρχει αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο in.gr

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς

Σύμφωνα με πληροφορίες το Airbus τροχοδρόμησε κανονικά

Διαβάστε το στο tanea.gr

Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς

Συναγερμός σήμανε πριν ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν αεροπλάνο Airbus 321 της Air France προσγειώθηκε εκτάκτως βγάζοντας καπνούς από…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς

Σύμφωνα με πληροφορίες το Airbus τροχοδρόμησε κανονικά

Διαβάστε το στο tovima

Συναγερμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Airbus της Airfrance πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση λόγω καπνών στο πιλοτήριο

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιος Ελευθέριος Βενιζέλος. Πτήση της Air France που ερχόταν από το Σαρλ ντε Γκωλ με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, προσγειώθηκε εκτάκτωςστις 18:10, μετά από αναφορά των πιλότων για καπνό στο πιλοτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο του OPEN το αεροπλάνο τροχοδρόμησε κανονικά χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση της Πυροσβεστικής, παρότι οι δυνάμεις της ήταν σε επιφυλακή και είχαν ενεργοποιηθεί άμεσα τα ανάλογα πρωτόκολλα από τη διοίκηση του αεροδρομίου. Αυτή τη στιγμή το αεροπλάνο βρίσκεται στον διάδρομο και περιμένει τον έλεγχο για να διαπιστωθεί αν είναι έτοιμο να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Κρήτη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Airbus που πήγαινε στην Κρήτη προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν αεροπλάνο Airbus της Air France που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ της Γαλλίας για το Ηράκλειο Κρήτης προσγειώθηκε εκτάκτως στις 18:10, μετά από αναφορά των πιλότων για καπνό στο πιλοτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Πλέον, αναμένεται η απόφαση […] Το άρθρο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Airbus που πήγαινε στην Κρήτη προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αεροσκάφος της Air France προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο!

Συναγερμός σήμανε πριν ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν αεροπλάνο Airbus της Air France προσγειώθηκε εκτάκτως βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο. The post Αεροσκάφος της Air France προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο! appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς (video)

Κινητοποίηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς ένα αεροπλάνο Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο τροχοδρόμησε κανονικά χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση της Πυροσβεστικής, παρότι οι δυνάμεις της ήταν σε επιφυλακή. Πρόκειται για πτήση της Air France που ερχόταν από το Σαρλ ντε Γκωλ με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, προσγειώθηκε εκτάκτως […] The post Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Συναγερμός στο "Ελευθέριος Βενιζέλος: Προσγειώθηκε αεροπλάνο βγάζοντας καπνούς στο πιλοτήριο

Αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" βγάζοντας καπνούς στο πιλοτήριο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αεροσκάφος προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο

Κινητοποίηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς ένα αεροπλάνο Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο

Μεγάλη κινητοποίηση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς αεροπλάνο Airbus προσγειώθηκε με καπνούς στο πιλοτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος τροχοδρόμησε κανονικά, ενώ η Πυροσβεστική δεν προέβη σε κάποια ενέργεια κατάσβεσης, παρότι οι δυνάμεις της ήταν σε επιφυλακή.   Το άρθρο Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελ. Βενιζέλος» -Έβγαιναν καπνοί από το πιλοτήριο

Η πτήση είχε ξεκινήσει από το Σαρλ ντε Γκωλ και είχε προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Airbus προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο

Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς αεροπλάνο Airbus προσγειώθηκε πριν από λίγο με καπνούς στο πιλοτήριο. Το αεροσκάφος τροχοδρόμησε κανονικά, ενώ η Πυροσβεστική δεν προέβη σε κάποια ενέργεια κατάσβεσης, παρότι οι δυνάμεις της ήταν σε επιφυλακή.

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Ελ. Βενιζέλος»: Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο

Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς αεροπλάνο Airbus προσγειώθηκε πριν από λίγο με καπνούς στο πιλοτήριο.Το αεροσκάφος τροχοδρόμησε κανονικά, ενώ η Πυροσβεστική δεν προέβη σε κάποια ενέργεια κατάσβεσης, παρότι οι δυνάμεις της ήταν σε επιφυλακή. [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν αεροπλάνο Airbus 321 της Air France προσγειώθηκε εκτάκτως βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο. Κινητοποίηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς ένα αεροπλάνο Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο τροχοδρόμησε κανονικά χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση της Πυροσβεστικής, παρότι οι δυνάμεις της ήταν σε επιφυλακή. […] The post Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς

Κινητοποίηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς ένα αεροπλάνο Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο τροχοδρόμησε κανονικά χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση της Πυροσβεστικής, παρότι οι δυνάμεις της ήταν σε επιφυλακή. Περισσότερα σε λίγο… The post Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο έβγαζε καπνούς από το πιλοτήριο κατά την προσγείωση

Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς αεροπλάνο Airbus προσγειώθηκε πριν από λίγο με καπνούς στο πιλοτήριο. Περισσότερα σε λίγο… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο