Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Στον τελικό η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

19:34 - 14/08/2022

Η Άννα Ντουντουνάκη με χρόνο 58.48 στη δεύτερη ημιτελική σειρά στα 100μ. πεταλούδα, πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Τέταρτη θέση για το ελληνικό ντουέτο στο τεχνικό πρόγραμμα

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου κατέλαβαν την τέταρτη θέση στο τεχνικό πρόγραμμα του  ντουέτου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στη Ρώμη. Το ελληνικό ντουέτο  συγκέντρωσε 88,4669 βαθμούς, χωρίς να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο των μεταλλίων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ίσως ήταν και η τελευταία εμφάνιση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη σε διεθνές ... Περισσότερα To άρθρο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Τέταρτη θέση για το ελληνικό ντουέτο στο τεχνικό πρόγραμμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Στα ημιτελικά η Δράκου και ο Ασπουγαλής

Η Νόρα Δράκου στα 50μ. ελεύθερο και ο Αρκάδιος Ασπουγαλής στα 50μ. πρόσθιο πέρασαν στην ημιτελική φάση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο «Φόρο της Ρώμης.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Οριακά εκτός ημιτελικών η Σπανουδάκη στα 100 μέτρα

Για πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε την ευκαιρία να τρέξει στον ημιτελικό των 100 μέτρων στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου η Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Στην 5η θέση η Ντουντουνάκη στα 100μ πεταλούδα

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Στην 5η θέση η Ντουντουνάκη στα 100μ πεταλούδα 15/08/2022 Στην 5η θέση τερμάτισε η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στη Ρώμη. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέγραψε χρόνο 57.91 πίσω από την Κέρλ, την Πούνταρ, την Βατέλ και την Χάνσον. Η Ντουντουνάκη έκανε πολύ καλή εκκίνηση και ήταν στις πρώτες θέσεις στα πρώτα 50 μέτρα, ωστόσο στη συνέχεια κουράστηκε. Για την ακρίβεια η Ελληνίδα κολυμβήτρια έστριψε τρίτη, αλλά σταδιακά ήταν φανερό πως έμενε από δυνάμεις. Βέβαια, το 57.91 ήταν η καλύτερη επίδοση της για φέτος. Για να γίνει αντιληπτό το ποσό γρήγορη ήταν η κούρσα αρκεί να αναφέρουμε πως

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΜΕΓΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε αυτό που άξιζε

ΜακΚίσικ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε»

Μπαρτζώκας: «Στα επόμενα ματς θα μπούμε με τη λογική ότι η σειρά είναι στο 0-0»

Ευρωλίγκα: Το πανόραμα των πλέι οφ - Μπρέικ από Ολυμπιακό, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε!

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)