Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

09:15 - 16/01/2020

Πήρε εξιτήριο από την Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκρατείου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Την ευχάριστη είδηση μετέφερε στο Happy Day ο Βασίλης Γρηγορόπουλος. […] The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο

Ο γνωστός συνθέτης έμεινε στο νοσοκομείο έντεκα ημέρες και επέστρεψε στο σπίτι του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ανδρέας Μικρούτσικος : Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια υγείας που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (vid)

Ο Ανδράς Μικρούτσικος είχε μπει εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο στις 4 Ιανουαρίου με πρόβλημα στην καρδιά.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο! (Video)

Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Μετά από έντεκα μέρες νοσηλείας ο παρουσιαστής και μουσικός πήρε εξιτήριο…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Eξιτήριο από την Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκρατείου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Την ευχάριστη είδηση μετέφερε στο Happy Day ο Βασίλης Γρηγορόπουλος. “Επικοινωνήσαμε χθες με δύο ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο. Μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, έμεινε στην Εντατική, ακολούθησε τη θεραπεία του και τώρα του σύστησαν οι γιατροί να μείνει 7 μέρες στο σπίτι του”, είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο

Ο γνωστός συνθέτης έμεινε στο νοσοκομείο έντεκα ημέρες και επέστρεψε στο σπίτι του Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος πήρε εξιτήριο την Τρίτη από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Ο γνωστός συνθέτης έμεινε στο νοσοκομείο έντεκα ημέρες και επέστρεψε στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στις 4 […] The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο! [video]

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από έντεκα ημέρες παραμονής του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εξιτήριο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το πρωί της Τετάρτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μετά από 11 μέρες νοσηλείας, ο δημοφιλής τραγουδιστής επέστρεψε σπίτι του. The post Εξιτήριο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από το νοσοκομείο (video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, μετά από περίπου δύο εβδομάδες νοσηλείας. Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο εχθές. «Επικοινωνήσαμε χθες με δύο ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο. Μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Πήρε εξιτήριο o Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από 11 ημέρες νοσηλείας! (VIDEO)

Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν από τις 4 Ιανουαρίου πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής βρίσκεται από χθες στο σπίτι του, έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου... The post Πήρε εξιτήριο o Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από 11 ημέρες νοσηλείας! (VIDEO) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος πήρε εξιτήριο την Τρίτη από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Ο γνωστός συνθέτης έμεινε στο νοσοκομείο έντεκα ημέρες και επέστρεψε στο σπίτι του. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, έμεινε στην Εντατική, ακολούθησε τη θεραπεία του και τώρα […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει στο σπίτι του – Πήρε εξιτήριο

Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν από τις 4 Ιανουαρίου πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται από χθες στο σπίτι του, έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου. Όπως μετέφερε ο […] The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει στο σπίτι του – Πήρε εξιτήριο appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», o γνωστός παρουσιαστής βγήκε από το νοσοκομείο την Τετάρτη.Όπως είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, «επικοινωνήσαμε χθες με δύο ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο». «Μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, έμεινε στην Εντατική, ακολούθησε τη θεραπεία του και τώρα του σύστησαν οι γιατροί να μείνει για επτά ημέρες στο σπίτι του, να παίρνει τα φάρμακά του…Το βασικό είναι ότι ο κ. Μικρούτσικος είναι καλά τώρα, του συνέστησαν λίγη προσοχή και να μη αρπάξει κάποιο κρύωμα», πρόσθεσε.

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο! (βίντεο)

Τέλος καλό όλα καλά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ύστερα από έντεκα ημέρες παραμονής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος, το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» «Επικοινωνήσαμε χθες με δύο ανθρώπους του φιλικού του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το «Ιπποκράτειο»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται πια στο σπίτι του από το βράδυ της Τετάρτης (15/1). The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το «Ιπποκράτειο» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τα νεότερα της υγείας του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο

Μετά από έντεκα μέρες νοσηλείας ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Την είδηση γνωστοποίησε στην εκπομπή Happy Day,... The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»