ΒΙΝΤΕΟ - Ευρωπαϊκό Στίβου: Δάκρυσε η «χρυσή» Ντρισμπιώτη στην απονομή και τον εθνικό ύμνο
13:50 - 16/08/2022
ΒΙΝΤΕΟ - Ευρωπαϊκό Στίβου: Δάκρυσε η «χρυσή» Ντρισμπιώτη στην απονομή και τον εθνικό ύμνο
16/08/2022
Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Μόναχο είναι χρυσό και ανήκει στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 35 χιλιόμετρα βάδην.
Η 38χρονη αθλήτρια, μάλιστα, «λύγισε» στη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού μας ύμνου, προκαλώντας συγκίνηση, αλλά και ρίγος σε όλους όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες ή παρακολούθησαν τη στιγμή μέσω τηλεόρασης.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκίνηση και δάκρυα από την Ντρισμπιώτη στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου
Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Μόναχο είναι χρυσό και ανήκει στην 37χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 35 χιλιόμετρα βάδην. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έχοντας κλείσει τα 38 της χρόνια, κατέκτησε τους δρόμους του Μονάχου και την κορυφή της Ευρώπης χαρίζοντας στον ελληνικό στίβο το 12ο χρυσό μετάλλιο στην Ιστορία του στη διοργάνωση. Συγκινητική ήταν η στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου, με την Ντρισμπιώτη να δακρύζει. «Έλειπα 3,5 μήνες. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με βοήθησαν να προετοιμαστώ και να απουσιάσω από το δουλειά μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολυ συγκινημένη», είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης Στη συνέχεια η Ντρισμπι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔάκρυσε η «χρυσή» Ντρισμπιώτη στην απονομή και τον Εθνικό Υμνο (VIDEO)
Δείτε τις συγκινητικές στιγμές για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Διαβάστε το στο aek365.comΔάκρυσε η Ντρισμπιώτη στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με δάκρυα ευτυχίας ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 35 χλμ. βάδην του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου.
Το άρθρο Δάκρυσε η Ντρισμπιώτη στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr