Ο 23χρονος γιος του Μπρούκλιν Μπέκαμ θέλει να κάνει 10 παιδιά

14:32 - 16/08/2022

O 23χρονος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν, ο σταρ του «Cooking With Brooklyn» δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι είναι ανοιχτός στο να κάνει «10 παιδιά» με τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ. «Πάντα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η γυναίκα μου είναι έτοιμη» είπε. Ο ίδιος και η 27χρονη ηθοποιός, που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο, μίλησαν στο Variety για τα οικογενειακά τους σχέδια. «Συνεχίζω να λέω στη γυναίκα μου: “Ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς”», είπε ο 23χρονος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου: “Όποτε θέλεις”», συνέχισε ο Μπρούκλιν, διευκρινίζοντας ότι δεν τους βλέπει

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς

Τα σχέδιά του για την μελλοντική οικογένεια που θέλει να αποκτήσει μοιράστηκε ο πρωτότοκος γιος των Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ, στο Entertainment Tonight. Ο σταρ επιθυμεί  μάλιστα να κάνει πολλά παιδιά με την σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ.  «Πάντα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς», εξήγησε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ. «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

O Μπρούκλιν Μπέκαμ θέλει να κάνει 10 παιδιά – Τι λέει στη σύζυγό του

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ επιθυμεί να κάνει πολλά παιδιά. Ο σταρ του Cooking With Brooklyn» δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι είναι ανοιχτός στο να κάνει «10 παιδιά» με τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ. «Πάντα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς», εξήγησε ο Μπέκαμ. «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η γυναίκα μου είναι έτοιμη». […] The post O Μπρούκλιν Μπέκαμ θέλει να κάνει 10 παιδιά – Τι λέει στη σύζυγό του appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας