Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά

20:38 - 16/08/2022

Το νέο, πρώτο τρέιλερ της σειράς Σασμός τα έχει όλα! Τί θα δούμε τη νέα σεζόν; The post Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά appeared first on Youfly.

Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σασμός: Το νέο τρέιλερ της σειράς που καθηλώνει

Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις και τα συναισθήματά τους. Μία επιστροφή θέτει νέα δεδομένα και γκρεμίζει τις όποιες σταθερές. «Νεκρός» «ξεβράζεται» από τη θάλασσα και ζητά εκδίκηση… Μυστικός αστυνομικός, σε μυστική αποστολή, υπόσχεται μεγάλες αποκαλύψεις. Εισαγγελέας, που είχε στο παρελθόν σχέση με μέλος της οικογένειας Βρουλάκη, κρατάει στα χέρια του την τύχη του ... Περισσότερα To άρθρο Σασμός: Το νέο τρέιλερ της σειράς που καθηλώνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ που συγκλονίζει!

ΣΑΣΜΟΣ: Ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα μη προβλέψιμος Ο απόλυτος νικητής της σεζόν 2021-2022, η σειρά που κέρδιζε καθημερινά την τηλεθέαση κρατώντας εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ο «Σασμός», έρχεται και φέτος στη συχνότητα του Alpha.  Το νέο trailer που συγκλονίζει! Με ένα trailer που καθηλώνει, με τις δυναμικές να εναλλάσσονται, με τα πρόσωπα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ που συγκλονίζει!

Διαβάστε το στο happytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ youfly.com

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού

Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι…

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

Ψυχοκόρες: Η Μάγια αισθάνεται προδομένη και αρχίζει να εκδικείται