Champions League: Ο Μπακασέτας κράτησε «ζωντανή» την Τραμπζονσπόρ

00:02 - 17/08/2022

Champions League: Η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα νίκησε 2-1 την Τραμπζονσπόρ, αλλά το γκολ του Τάσου Μπακασέτα άφησε τα πάντα ανοικτά…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Champions League: Νίκησε η Κοπεγχάγη του Ζέκα, αλλά ο Μπακασέτας κράτησε ζωντανή την Τράμπζονσπορ

Το «πάνω χέρι» για πρόκριση στους ομίλους του Champions League πήρε η Κοπεγχάγη που επικράτησε 2-1 της Τραμπζονσπόρ στο «Πάρκεν» της πρωτεύουσας της Δανίας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ της προκριματικής διαδικασίας. Με κορυφαίο τον Κάρλος Ζέκα οι γηπεδούχοι έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και προηγήθηκαν 2-0 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κλάεσον τους έβαλε μπροστά στο σκορ στο 9ο λεπτό του αγώνα και ο Λεράγκερ «χτύπησε» στο 48′ αυξάνοντας τη διαφορά. Ωστόσο, η Τράμπζονσπορ δεν το έβαλε κάτω. Στο 79′ το σουτ του Τάσου Μπακασέτα, όπου η μπάλα προσέκρουσε στο γόνατο του Κοχολάβα, κατέληξε στα δίχτυα και οι πρωταθλητές Τουρκίας μείωσαν, δημιουργώντας νέα δεδομένα ενόψει τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Μπακασέτας κράτησε ζωντανή την Τράμπζονσπορ κόντρα στην Κοπεγχάγη του Ζέκα!

Προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του φετινού Champions League πήρε η Κοπεγχάγη, επικρατώντας με 2-1 στο «Πάρκεν» της Τράμπζονσπορ! Οι πρωταθλητές Δανίας με τον Κάρλος Ζέκα βασικό και αρχηγό, πήραν προβάδισμα στο 9ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης με τον Κλάεσον, ενώ διπλασίασαν το προβάδισμά τους στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48′), με τον Λέραγκερ. Ωστόσο, λίγο […] Το άρθρο Ο Μπακασέτας κράτησε ζωντανή την Τράμπζονσπορ κόντρα στην Κοπεγχάγη του Ζέκα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Μπακασέτας κράτησε ζωντανή την Τράμπζονσπορ κόντρα στην Κοπεγχάγη του Ζέκα - BINTEO

Για περίπου 75 λεπτά όλα έμοιαζαν χαμένα για την ομάδα των Μπακασέτα - Σιώπη που ήταν βασικοί με τον δεύτερο να αντικαθίσταται στο 58'.

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Μπακασέτας κράτησε «ζωντανή» την Τράμπζονσπορ

Στο κόλπο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Τράμπζονσπορ, η οποία διά ποδός Μπακασέτα βρήκε γκολ ελπίδας στην Κοπεγχάγη κόντρα στην ομάδα του Κάρλος Ζέκα (2-1) Για περίπου 75 λεπτά όλα έμοιαζαν χαμένα για την ομάδα των Μπακασέτα-Σιώπη που ήταν βασικοί με τον δεύτερο να αντικαθίσταται στο 58′. Ο «Μπάκα», όμως, δεν […] The post Ο Μπακασέτας κράτησε «ζωντανή» την Τράμπζονσπορ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Champions League: Η βολίδα του Μπακασέτα κράτησε ζωντανή την Τραμπζονσπόρ – Γκολ και ο Τσόλακ

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε και η Τραμπζονσπόρ ελπίζει σε πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Γκολ και ο Αντόνιο Τσόλακ στην ισοπαλία της Ρέιντζερς. Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση