Μητσοτάκης σε Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου: «Οδηγείτε τη χώρα μακριά και ψηλά»

10:28 - 17/08/2022

Τα συγχαρητήρια του μετέφερε μέσω twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους Έλληνες αθλητές για τις σπουδαίες διακρίσεις και τα χρύσα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου αλλά και σε αυτό της Κωπηλασίας στο Μόναχο. «Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που υψώνουν τη γαλανόλευκη στα βάθρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου #Munich2022. Αντιγόνη, Μίλτο, Αντώνη, σας ευχαριστούμε. Τα […] Το άρθρο Μητσοτάκης σε Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου: «Οδηγείτε τη χώρα μακριά και ψηλά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση για Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου: «Υψώνουν τη γαλανόλευκη στα βάθρα»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη μέσα από τα social media, τον Μίλτο Τεντόγλου, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των αγωνισμάτων τους. Ο Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, η Ντρισμπιώτη στα 25 χιλιόμετρα βάδην και ο Παπακωνσταντίνου στην κωπηλασία, έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση για Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου: «Υψώνουν τη γαλανόλευκη στα βάθρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πρωθυπουργικά συγχαρητήρια σε Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου για τα χρυσά μετάλλια

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τους Μίλτο Τεντόγλου (μήκος), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (βάδην) και Αντώνη Παπακωνσταντίνου (σκιφ ελαφρών βαρών) για τα χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια που κατέκτησαν.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση για Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου: «Υψώνουν τη γαλανόλευκη στα βάθρα»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη μέσα από τα social media, τον Μίλτο Τεντόγλου, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των αγωνισμάτων τους. Ο Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, η Ντρισμπιώτη στα 25 χιλιόμετρα βάδην και ο Παπακωνσταντίνου στην κωπηλασία, έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή του βάθρου και ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ανάρτηση Μητσοτάκη για Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου : «Υψώνουν την γαλανόλευκη στα βάθρα»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη μέσα από τα social media, τον Μίλτο Τεντόγλου, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των αγωνισμάτων τους. Ο Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, η Ντρισμπιώτη στα 25 χιλιόμετρα βάδην και ο Παπακωνσταντίνου στην κωπηλασία, έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη