Η ώρα της κρίσης για τη ΛΑΡΚΟ

11:08 - 17/08/2022

Έτοιμο θεωρείται πλέον το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ. Οι δεσμευτικές οικονομικές προσφορές από ενδιαφερόμενους επενδυτές ορίστηκε να υποβληθούν στις 26 Αυγούστου και στους δύο διαγωνισμούς, για τη μακροχρόνια μίσθωση του εργοστασίου, που διαχειρίζεται το ΤΑΙΠΕΔ, και την πώληση των μεταλλείων, που έχει ανατεθεί στον Ειδικό Διαχειριστή της εταιρίας. Μετά την απόρριψη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών των ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλαν τα πέντε σωματεία της ΛΑΡΚΟ για να μπλοκάρουν τις μαζικές απολύσεις, οι 1.060 εργαζόμενοι απολύθηκαν στις 28 Ιουλίου και έλαβαν τις αποζημιώσεις τους. Μία ημέρα μετά, στις 29 Ιουλίου, προσλήφθηκαν εκ νέου, με δίμηνες συμβάσεις, εκτός από περίπου 1

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σέρβος επίσκοπος εναντίον ΛΟΑΤΚΙ

Με αφορμή το Europride, το οποίο διεξάγεται φέτος στο Βελιγράδι, ο Σέρβος επίσκοπος δήλωσε πως: «Αν είχα όπλο, θα το χρησιμοποιούσα», καλώντας σε ένοπλες επιθέσεις κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Το άρθρο Σέρβος επίσκοπος εναντίον ΛΟΑΤΚΙ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”