Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 6χρονος που μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη
13:24 - 17/08/2022
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 6χρονο αγοράκι, το οποίο είχε διακομιστεί το απόγευμα της Τρίτης (16/8) με εγκεφαλική αιμορραγία στο ΑΧΕΠΑ από το νοσοκομείο της Βέροιας. Το αγοράκι υποβλήθηκε στο ΑΧΕΠΑ σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ενδοεγκεφαλικού αιματώματος και στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 6χρονος που διακομίστηκε από τη Βέροια - «Κράτα γερά αγόρι μου»
Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή - Από τη Βέροια, διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ και από εκεί στο Ιπποκράτειο
Διαβάστε το στο Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 6χρονος που διακομίστηκε από τη Βέροια
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.
Διαβάστε το στο mononews.grΘεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 6χρονος που διακομίστηκε από τη Βέροια – «Κράτα γερά αγόρι μου»
Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή - Από τη Βέροια, διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ και από εκεί στο Ιπποκράτειο.
Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 6χρονος που διακομίστηκε από τη Βέροια – «Κράτα γερά αγόρι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr